keskiviikko 19. elokuuta 2009

Keikka

Kävin tänään siellä, missä lemmikit kukkivat edelleen. Aikaa keikalle olin varannut kolme tuntia, kaksi matkoihin ja kolmas ahkeraan työskentelyyn.

Perillä määränpäässä tarkistuskierros:
Saunatupa paikoillaan...

aitan ovet edelleen ilman ristikoita, mutta tunnelma keskeneräisyydestä huolimatta levollinen (kuvassa tosin kaikki on vinksin ja vonksin, mutta osaan keskittyä olennaiseen, onneksi).
Saunan terassilta näkymä oikealle. Koivikon takana tuleva puutarhani.

Tässä on hyvä vilvoitella löylyjen jälkeen. Eteen tulee jonakin vuonna vielä terassi.

Näkymä rannalta pihalle. Saunan taakse istutamme hedelmäpuita.

Tässä varsinainen keikan tarkoitus. Vahasin aitan lattian. Värisävynä punatammi.

Ihan kolmeen tuntiin en yltänyt. Matkan varrella kun sijaitsee Pentikin tehdasmyymälä ja minä olin matkalla YKSIN. Ei heräteostoja, vain mökille salaattikulho Pentik Studiolta.

Harkitsin kovin vaaleanpunaisen ja -sinisen välillä. Päädyin siniseen ihan miesten takia taas. Illalla kotona tyttö oli väriasiasta vähän eri mieltä ja päätti värjätä vaalean sohvamme aniliininpunaiseksi huulipunalla. Kokonaisen hylsyllisen hän ehti jo puuhaan tuhlata. Onneksi kaapista löytyi superpesuainetta.

10 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihanalta näyttää, pihanne on niin kaunis jo nyt, saati sitten parin vuoden päästä, kun olet päässyt istuttelemaankin! Hauskaa kun teillä on ristikot ikkunoissa muttei ovissa ja meillä päinvastoin. Kauniin kulhon ostit, ehkäpä pitää ensi kerralla ostaa sille pariksi se vaaleanpunainen! Toivottavasti saat sohvan puhtaaksi!

MariaK kirjoitti...

Kaunis tuo teidän mökkiryhmä. Niin rauhallinen. Siitä tulee upea kesäparatiisi.
Pentikin uutuudet on kyllä hienoja ja persoonallisia. Pidän tuosta sinisestä.

PrinsessaTrio kirjoitti...

Voi että tuo teidän mökki on upealla paikalla ja olette hirveästi saaneet aikaiseksi! Mä harvoin pidän Pentikin tuotteista mutta tuo kulho on tosi söde....

Ja älyttömän hieno kuva lemmikistä!!

Titta kirjoitti...

Auuts, koko huulipunahylsyllinen! Kiva siivota... Toivottavasti ei ollut lempparisi.

Mutta lattian väri on kertakaikkisen upea! Todella onnistunut valinta. Vahaus ja väri.

Karita kirjoitti...

Ihana rauhan tyyssija!! Onpa kaunista ja levollista. Salaattikulhon väri on yhtä mökkirakennusten kanssa. Itsekin olen hypistellyt samoja astioita Pentikin kaupassa mutta toistaiseksi ovat vielä jääneet ostamatta. Toivottavasti sait huulipunan pois sohvakankaasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö lemmikkikulhoja ollut?!? Olisi sopinut (sekin) hyvin!

Kaunis lattian sävy. Niin eriltä näyttää kaikki jo. Voi että. <3

M

HIIRIEMO kirjoitti...

Sohva lähti puhtaaksi, vaikka tilanne näytti aluksi katastrofilta. Amwayn L.O.C. on kyllä ihmeellinen aine, onneksi puteli oli kaapissa!

Lemmikkikippoa lähdin ostamaan, mutta sellaisia ei kapasta enää löytynyt. Perhoskesän kunniaksi valitsin sitten tuon perhosmallin. Ajattelin käyttää sitä myös taikinakulhona (uunia tosin ei ole, mutta lettuja ja kolopullia varmasti mökillä teemme).

Tosi tarkkaan pitää harkita kaikki kipot ja kupit, kun säilytystilaa ei juurikaan tule olemaan ja haluaisin tehdä kesäisin kaikkea muuta kuin tiskata aamusta iltaan.. Edelleen tiukka linja siis, jokaiselle yksi lautanen, kuppi ja ruokailuvälineet!

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin blogiisi ja pakko jättää kommentti, "vanhana" jyppäkyläläisenä, että hyviä kuvia. Hyvää alkanutta syksyä, seurailen tästä eteenpäin blogiasi, niin kivalta näyttää!!
Terveisin päijät-hämeestä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana mökkiympäristö teillä. Ihana tuo nurmikko ja ranta. Ja niin raikkaan väriset rakennukset. Mistähän mallistosta on saunamökkinne? Kokemuksesta tiedän miten mukavaa on suunnitella sisustusta ja hankkia astioita ym. Meilläkin vain tilanpuute (sekä rahanpuute)rajoittaa hankintoja.
t. mami

HIIRIEMO kirjoitti...

Hei mami!
Saunamökki ei varsinaisesti ole mistään mallistosta, Finnlamellin suunnittelijat piirsivät pohjan meidän toiveiden ja kaavamääräysten mukaan. Rantaan oli lupa rakentaa 20 neliön saunarakennus ja sen mukaan piti toimia. Puolet tilasta vie saunatupa ja toisella puolella on sauna ja pieni pesuhuone.

Tilat ovat onneksi niin pienet, ettei kovin kummoisia sisustuksia voi suunnitella, joten selviämme aika pienillä hankinnoilla...