perjantai 7. elokuuta 2009

Vihdoinkin!

Hiirulaisen väki yöpyi mökillään ensimmäistä kertaa! Vielä yhdentoista aikaan illalla aitasta kuului kova vasaran pauke, mutta sellaiseen kuntoon aitta tuli, että koko perhe pääsi makoisille yöunille, joita ei totta totisesti tarvinnut kovin pitkään odotella...

Ilta oli kaunis. Elokuun kuutamo ja järvestä nouseva usva. Ja mikä rauha!

Paparazzin tavoin olisin mieluusti livahtanut pyjamapöksyissäni ikuistamaan illan tunnelmia rantapusikoihin, mutta en uskaltanut jättää lapsia yksin pimeään, joten elokuun ilta ikuistettiin vain omiin mielikuviin ja muistin syövereihin.

Valmista ei vielä ole. Tiskitkin tiskaan rannalla järvivedellä. Astioita ei onneksi ole paljon. Jokaisella on oma lautanen ja ruokailuvälineet. Valitsin kotikaapista ne kauneimmat.

Tässä huvimaja, jota olen maalannut koko kesän ja urakka JATKUU. Lapsia ei ole tarvinnut kuskailla huvipuistoihin, kun huvitteluun on voinut käyttää omaa huvimajaa. Lystiä on piisannut!

Vähän kukkiakin olen keräillyt....

ja muutaman mustikan!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Ihan tasatahdissa mennään. Työt ei lopu täälläkään...

Anonyymi kirjoitti...

Ja edellinenkin oli Vekarus :-)

HIIRIEMO kirjoitti...

Meillä lattia on vasta aitassa ja peseytymismahdollisuudet rajoittuvat järveen... Esikoisen koulu alkaa kuitenkin ensi viikolla, joten pitihän sitä yöpymistäkin koko porukalla kokeilla...

Titta kirjoitti...

Ihanan avara ja tilava ranta!

Pihatuoli on just oikeanlainen.

Ja jänskästi avautuu nuo huvimajan ikkunat, kiva!

Mia kirjoitti...

Kauniilla paikalla on teidän mökki!! Tulee varmasti ihana kesäpaikka, kun valmistuu... :)

PrinsessaTrio kirjoitti...

Teillähän on edistystä tapahtunut! Onnea koulutielle...meillä esikoinen lähtee eskariin...

HIIRIEMO kirjoitti...

Kiitos Mia! Kyllä tätä paikkaa kauan etsittiinkin, jotta mieleinen löytyi, mutta ihana tästä kyllä tulee. Töitä tosin riittää vielä vaikka kuinka, vaikka paljon on jo tehtykin. Ensi kesää jo kovasti odotellaan!

Karita kirjoitti...

Kuvien perusteella paikka lupaa monta unohtumatonta kesää ja paljon ihania muistoja. Mökillä tekeminen ei koskaan lopu. Se mikä jää kesken tänä kesänä, viimeistellään seuraavan kesän aikana.

HIIRIEMO kirjoitti...

Hei Karita!
Onneksi pidämme tekemisestä, mikäli se ei ole kovin pakkotahtista. Puutarha odottaa tekijäänsä, siinäpä minulle projektia seuraaville kesille...