tiistai 22. syyskuuta 2009

Loistetta, paistetta ja tulehen tuijottelua

Vuosi sitten jopa minä - ikuinen idealisti - luulin, ettemme ikinä löydä unelmiemme mökkitonttia. Välillä, kun on luopunut jo täysin toivosta, tapahtuu kuitenkin ihmeitä ja tuosta ihmeestä on nyt tullut tosi tärkeä osa meidän perheen elämää.

Valmista ei vielä ole, mutta jokainen työpäivä on edistystä.

Ensimmäisiä löylyjä odotan kovasti.

Jonakin kesänä valmistuvaksi haaveiltu terassi valmistuikin jo etuajassa. Terassi on meidän tuleva kesäolohuoneemme.

Saunan lattiaa on kuivateltu koko kesä ja kuivuminen jatkuu edelleen... Uskaltaisikohan haaveilla joulusaunasta?

Tiskitkin hoidellaan yhä taivasalla.

Iltaisin on mukava poltella tulia rannalla tai huvimajassa. Pimeys saapuu yllättävän aikaisin.


Joutsenperheellä on päivin ja öin viimeistelyharjoitukset käynnissä. Hyvin näyttää oppi menneen poikasille perille ja muodostelmat ovat loistavasti hallinnassa. Hyvää matkaa siis, nähdäänköhän vielä tänä vuonna!

7 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihania kuvia, ihania tunnelmia! Onnittelut terassista! Ei ole saunaa vielä meilläkään...

MariaK kirjoitti...

Upeita kuvia ja tunnelmia!

Meillä valmistui sauna ensin, jo kolme vuotta sitten, mutta tuvan viimeistely uupuu. Milloinkahan sinne ehtisi? Ja terassi. Vasta pieni töpö Mökkeröisen edessä. Meidän lasikuisti-kasvihuone-terassi odottaa aikaa parempaa. :)

Teija kirjoitti...

Ihanaa, kun haaveenne on toteutunut! Teillä on tosi upean näköistä siellä, ja hieno auringonlaskukuva mökistä. Mukavia syyspäiviä mökkeilyyn..!

Anonyymi kirjoitti...

Oho, siellähän on taas tapahtunut! Ihana terassi! Ja yllättävän syksyiseltä näyttää, kun jotenkin ajattelin, että teillä siellä on ikuinen kesä. ;)

Meillä muut lähtivät pohjoiseen linnustamaan eli olen metsäkanalintusinkku. Töitä (vähän, ei liikaa), pimeneviä iltoja...

Terveisiä sinne!

M

HIIRIEMO kirjoitti...

Syksy on todellakin saapunut, mutta lemmikit kukkivat edelleen!

Kuten nuotiokuvista huomaa, järvi on kadonnut jonnekin, joten ehkäpä maltamme vielä odottaa hetken saunan valmistumista. Vene näyttää jotenkin niin surulliselta, kun se nököttää keskellä kuivaa maata (en viitsi edes kuvaa ottaa). Onneksi tänään sataa!

Kiitokset kommenteista! :)

Titta kirjoitti...

Saunalenkki = löylyistä järveen! ;)

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Eikös ole ihanaa että joskus unelmat käyvät toteen!!! Mieti kuinka ihanalta se Joulusauna sitten tuntuu! ...no, olet varmaan miettinytkin jo aika monta kertaa..