tiistai 8. syyskuuta 2009

Tasapaino

Onni suosi minua Torpparin Werstaan arpajaisissa ja voitin soman pienen liitutaulun. Pojat olivat myös innoissaan ja käynnistivät tietenkin heti kisan, kuka saa piirtää tauluun ensimmäisenä.

Hänelle emme muistaneet tarjota piirtämismahdollisuutta. Hänpä omatoimisena pimuna päättikin piirtää mustalla vahaliidulla valkoiseen takankylkeen. Vahaliidussahan on sekin etu, että pysyvyys on huomattavasti parempi kuin taululiidulla!

Mitäs ripustin liitutaulun yläilmoihin roikkumaan, siitäpä sain (taas kerran). Onnea ja pientä takapakkia, sitähän elämä on. Pääasia, että tasapaino säilyy!

Onnellista tiistaipäivää kaikille!

7 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

:-)

Sitä samaa!

Anna kirjoitti...

Hahaa! Ymmärrän kyllä pikkuneitiä. Eihän hänellä ollut muuta vaihtoehtoa... Ehkä äiti nyt muistaa ensi kerralla hänetkin, kun ensin yrittää saada mustan liidun saumastakin pois. Ovela tyttö! ;)

Mia kirjoitti...

Tokihan sitä nyt on päästävä neidinkin piirtämään ja jos ei kerran mahdollisuutta annettu, niin... ;) Omatoiminen pimu!!

Onnea arpajaisvoitosta!!

Titta kirjoitti...

Teidän pienin pitää itse huolen, että ei jää jalkoihin! Tyttöenergiaa... :)

Nora kirjoitti...

Voih, väriliitu saumalaastissa ei ole helppo poistettava. Mutta taiteilija on varsin kekseliäs tapaus. :)

Miia kirjoitti...

No, näitä sattuu toisinaan. Valkoista mustalla ja mustaa valkoisella. Niinpä niin, lasten kanssa pysyy virkeänä, kun yrittää ehtiä joka paikkaan yhtä aikaa. :)

Iida kirjoitti...

Ihmesieni tekee ihmeitä! Sillä lähtee kaikki :)