torstai 29. heinäkuuta 2010

Päivänsäde ja menninkäisetOvet on lukittu ja ikkunat tukittu ja piipun päälläkin hattu. Kukaan ei halua mennä ulos. Taidamme muuttua menninkäisiksi. Jostain se päivänsäde tiensä löysi kuitenkin ja toi muistutuksen ympäröivästä kesästä. Me herkuttelimme kotiluolamme viileydessä kasvissosekeitolla. Ei hassumpaa tämä mörrimöykkyelämä!

6 kommenttia:

lumiomena kirjoitti...

Se on hyvä, että päivänsäde hieman pilkistää, niin ei sokaistu sitten, kun menee ulos. Mekin olemme linnoittautuneet kotikoloomme. Ulkona tosin tuulee (ja sen mukana tulee aavistus Venäjän metsäpalosavuista), mikä saa miettimään niinkin urheaa tekoa kuin pihanurmella kävelyä :)

Ilse kirjoitti...

Onko tilanne noin paha! :)

Terveiset koko menninkäislaumalle!

Joana kirjoitti...

Kyllä tilanne on nyt tämä. Ulkona edelleen varjossakin + 34 ja ilma seisoo. Postinhakureissulla tosin ihastelin upean autereisia hellemaisemia, mutta Lumiomenan kommentista löytyi niillekin luonnollinen selitys. Vai metsäpalosavua!

Minä suunnittelen power-tunnille suuntaamista. Ei tahdo hiki muuten tulla pintaan! : )

Pärjäillään!

♥ Hannele på Hisingen kirjoitti...

Sateella luettiin sarjakuvalehtiä pikkuveljen kans vintissä.

Joana kirjoitti...

Hannele, sadetta täällä jo hartaasti toivotaankin. Meidän vintillä lämpötilat ovat sellaiset, että saunomaan pääsisi. Sateen ropinassa on mukava lueskella, erityisesti jos talossa on peltikatto.

Teija kirjoitti...

Aah, ihana helle! No joo, totta puhuen alkaa tää hikisyys jo riittää mullekin.. ;)

Mukavasti sanailtu!