keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Viimeinen Huvitus


Puuhun oli jäänyt yksinäinen kesäomena. Siellä se kummasteli eilen satanutta ensilunta. Iltapäivän aurinko kuivatti märät posket. Tänään pihan täytti iloinen sirkutus. Sinne meni se viimeinen Huvitus!

Onneksi toisessa puussa on vielä talviomenat tallella. Mitenkähän punaposket kestävät lumipesut? 

Miten talvi osaakin aina yllättää? Itse luulin olevani kaukaa viisas ja varasin jo viikkoja sitten ajan talvirenkaiden vaihtoon. Saan talvipelit autooni hyvissä ajoin ensi viikon torstaina! : ) Huomiseen myräkkään täytyy kai valmistautua bussiaikatauluja lueskelemalla. Tulkintani mukaan bussiin on hypättävä klo 6.25, jos työpäivä alkaa kahdeksalta. Juoksemallakin pääsisin huomattavasti sutjakammin perille. Jännittävä aamu luvassa siis!


9 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Mikä huominen myräkkä? Apua!

Näistä saisi muuten vallan mahdottoman kauniita joulukorttikuvia!

Joana kirjoitti...

Kiitos Teija! Juu, myräkkää luvassa mahdollisesti tänne Keski-Suomeen. Lupailivat iltapäiväksi jopa 10 cm lunta, että sellaista myräkkää meillä. Ei houkuttele kauheasti lähteä kesärenkailla liikenteeseen.

sariw kirjoitti...

Hui sentään, 10 cm lunta jo nyt ! No eipä todellakaan kannata lähteä kesärenkailla moiseen keliin.
Meille se lumi/räntäsade tulee vasta torstai-iltana...

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Miten ihanat kuvat! Alin kuva muistuttaa kovin taulua joka roikkui tätini tuvan seinällä.
Tosiaan taitaa syksykin olla jo takana ja talvi kolkuttelee ovella.

Tsemppiä myräkkään!

Joana kirjoitti...

Myräkkään valmistauduttu hyvin eväin. Päivä ei käynnisty ilman tukevaa aamupalaa ja ajattelin nauttia sen poikkeuksellisesti vasta työpaikalla. Näin säästyy niitä kallisarvoisia aamuminuutteja... Ihan jännittää tuo huomisaamu! : )

MURUHUTTU kirjoitti...

Tulispa tännekin jo lunta! Taitaa olla turha haaveilla varsinkin kun tänä syksynä ollaan täällä 650km etelämpänä...

Ilse kirjoitti...

Suloinen kvuasarja!

Ajatella, me mennään melkein samassa rytmissä näiden lumien ja muun suhteen. Harvinaista. Meillä talvirenkaat jo molemmissa autoissa, saa nhdä millaisiin keleihin päästään ajelemaan. Odotamme sitä yhtä syntyväksi ja vähän niin kuin koko ajan ollaan ainakin henkisesti valmiita starttiin. :)

Kotivalo kirjoitti...

Kova myräkkä on kuulemma tulossa, toivottavasti autot pysytät tiellä!
Huvitus on muuten kehitetty meidän mökkinaapurissa. Siinä on oikein iso rantatila, mikä on aiemmin ollut kai jonkun maamiesopiston tmv. käytössä menneinä vuosikymmeninä, jolloin tuo huvitus-omena Suomen oloihin kehitettiin. Paikan nimikin on Huvitus. Nykyään siellä kai toimii joku allergia- tai vastaava järjestö pitäen lapsien kesäleirejä ja sopeutumiskursseja. Yhäti puutarhassa paljon Huvituksia = )

Joana kirjoitti...

Muruhuttu, Suomi on pitkä maa. Toivottavasti saatte lunta kuitenkin jossain vaiheessa.

Ilse, on todellakin harvinaista, että lunta jo ennen syyslomaa. Meillä talvirenkaita ei ole kummassakaan autossa, onneksi mies vie aamulla lapset. Ja nytkö se h-hetki on lähellä? Laitahan sitten viestiä, millaisen serkun pikkuinen sai. Meitäkin jännittää!

Kotivalo, mielenkiintoinen tieto. Huvitus on oma lempparilajikkeeni. Kesän ensimmäisiä omppuja ja niin herkullisen makea lajike. Laitoin mökillekin samaa sorttia.