torstai 10. joulukuuta 2009

Annan päivän jälkeen...

joulu on jo aika lähellä. Itse olen vältellyt aika hyvin turhuuksien markkinat. Tänään tosin poikkesimme tytön kanssa paikallisessa viherliikkeessä hakemassa vähän havuja ovenpieliin.

Havujen seuraksi ostin kauan haaveissani olleen jouluruusun. Saa nähdä, ehtiikö ruusu kukkia ennen kuin unohdan sen yöksi koviin pakkasiin. Toivon kovin, että voisin istuttaa ruusun keväällä vielä puutarhaanikin...

Meidän vintti on varsinainen aarreaitta. Yläkuvan tonttukin tulla tupsahti sieltä meidän iloksi. Pujotin tonttupojan lautastelineeseen ihmettelemään, miten lapset syövät reippaasti lautaset tyhjiksi.

7 kommenttia:

Mannapuuro kirjoitti...

Aivan ihanan näköistä...Ihanaa kun sa laittaa Joulua..ihanaa aikaa ja nyt vielä kun katsoo ikkunasta ulos ja on lunta maassa. Ensimmäistä kertaa olen vierailulla ja tulen pian uudestaan :)

Karita kirjoitti...

Eikös olekin ihanaa kun löytää vanhoja esineitä uudestaan!

Ostin meille jouluruusun viime syksynä ja istutin sen myöhemmin puutarhaan. Keväällä se kukki ensimmäisten joukossa ja kukinta jatkui pitkälle kesään.

Vekarus kirjoitti...

Onpa suloinen tonttu! Huomasithan, että laitoin sinulle joulutoivotuksia tulemaan!

Mari kirjoitti...

Mun tekis kans mieli hankkia jouluruusu... Hmm. Oikein mukavaa viikonloppua ja joulun odotusta♥

HIIRIEMO kirjoitti...

Tervetuloa Mannapuuro uudestaankin, taidammekin asua ihan samassa kaupungissa!

Karita, muistan hyvin jouluruususi, mukavaa, jos se kukkii koko kevään, toivottavasti tämä minunkin tekee niin.

Vekarus, kiitos! :)

Mari, jouluruusuni löytyi sieltä papukaijakaupasta. Ihastelin myös kieloja, mutta niiden lehdet olivat vähän nuukahtaneita. Jouluruusut olivat vehreitä ja edullisiakin!

sariw kirjoitti...

Suloinen tonttu : ) Minä siirsin jouluruusuni parvekkeelle ja nyt seuraan säätiedotusta.. on luvattu aika kovia pakkasia ensiviikon öiksi. Ajattelin suojata jouluruusun tai ottaa sen sisälle, viileään kirjastohuoneeseen. Sisällä kukinta vaan menee niin nopeasti ohi.

HIIRIEMO kirjoitti...

Millainen suojaus ulkona riittäisi Sariw? Itse nostin ruusun yön ajaksi varmuudeksi eteisen puolelle, mutta vähän hirvittää, kun myrkkikasvia lattialla säilyttelen, meillä kun noita pieniä puutarhureita riittää...