keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Joulurauhaa

Täällä paukkuu pakkanen ja päivät kuluvat lämmityspuuhissa. Toki talosta löytyisivät sähköpatteritkin, mutta kun tuota puuta tuntuu nyt kerrankin olevan - tosin kovin märkää ja rätisevää- niin heitellään sitten halkoja takkaan. Minä en vain ole partiotaitoinen ja märkien puiden sytyttäminen vie kohtalaisen paljon aikaa...


Pakkanen oli viime yönä ahdistellut myös vanhoja tuttujani. Pupusilla ja myyrillä ja muilla pikku otuksilla oli ollut vilpoiset oltavat vai leinevätkö ne tonttuset viettäneet jouluyöharjoituksiaan meidän omenapuiden alla.

Monenlaiset kulkijat olivat pihassa yöllä tassutelleet. Mieli on nyt niin jouluinen, että voisin viedä vähän purtavaa näille pikku otuksillekin!

Oikein polkuja olivat tampanneet omenapuuni juurelle. Ehkä annan kulkijoiden kuitenkin elellä toistaiseksi ihan omassa joulurauhassaan.

2 kommenttia:

Mannapuuro kirjoitti...

Hei!
Juu pakkanen paukkuu ja tänään oli ihana kun aurinkokin vähän aikaa paistoi. Sanoit että taidamme asua samassa kaupungissa :) Me emme asu kaupungissa vaan viereisessä kunnassa:)

Henska kirjoitti...

Moikka täältä pakkasten keskeltä. Meillä on tänään se kylmin päivä, mittari näyttää -20, joten tänään saa koiruuskin ansaitun vapaapäivän :) Tuollaista lyhytkarvaista ei viitsi viedä ulos paleltumaan oli takki tai ei... Noh, ompahan itselläkin enemmän aikaasurffailla täällä blogistaniassa, mikä on viime aikoina jäänyt hieman vähemmälle !!

Meilläkin on piha täynnä jos jonkinlaista jälkeä, ne isoimmat "bambien" tekemät vielä puuttuvat :) Ihanasti olet jäljet ikuistanut!

Mukavia pakkaspäiviä sinne Hiirulaisen majaan :)

<3 Henska