sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Eräs viikonloppu keväällä

Kaupungissa  ei voi kuvitellakaan, millaisen kevätkonsertin linnut voivat ihmiselle tarjota. Joutsenet ovat aivan villiintyneet, kuovi varoittaa olemattomista jäistä ja lokit kirkuvat kevätriemujaan. Aamulla lokit antoivat haukalle kyytiä ja kohta kalalokkia ahdistelivat tiirat. Ihan hullunkurista touhua.

Lumisadetta uhkaten me matkasimme eilen mökille saunomaan ja onneksi niin, sillä tämä päivä oli aurinkoa ja kevättä täynnä. Hieman pihanurmikon ruopsuttelua ja paljon lekottelua auringossa.

Iso poika heitti eilen talviturkinkin ja joku toinen perässä. Yleensä minä uin vasta heinäkuun helteillä, mutta pääsinpä kerrankin yllättämään kaikki. Äitikin osaa joskus repäistä!

10 kommenttia:

Lisay kirjoitti...

Vau,uskalsit uimaan!!!
Mina totun taalla niin lampimiin vesiin,etten tahdo millaan uskaltaa veteen Suomessa edes elokuussa...

Ilse kirjoitti...

Etkä!!!! Voi kauhea. :)

Ihania kuvia ja tunnelmia. Kesältä näyttää jo, kirjan kanssa ulkona.

Teija kirjoitti...

Apua, uimassa jo!! Nyt alko kyllä värisyttää.. Huh! Minä oikeesti uin vasta heinä-elokuussa, jos sillonkaan :)

virva kirjoitti...

Sillä lailla! ;)

Arja kirjoitti...

Hui...miten tarkenit?
Täällä vielä lunta paljon ja vesialueet jäässä;-((
Mukavaa maanantaita!

sariw kirjoitti...

Teilläpäs oli mahtava kevätviikonloppu ! Ja uskalsit jo heittää talviturkin !!!!! Vau ! Siitä se kevät etenee kesää kohti... : )
Aurinkoista viikkoa !

lumiomena kirjoitti...

Vau, todella rohkeaa heittää talviturkki :) Minä kuulun niihin, jotka uivat vasta heinäkuussa ja silloinkin saunasta käsin. Mutta lapset osaavat näyttää hyvää esimerkkiä.
Mukavaa alkuviikkoa!

Anna kirjoitti...

Kaikkea se oma mökkisauna teettää...;) Mäkin kävin tänä talvena elämäni ekan kerran avannossa, vaikka en välttämättä mene mereen koko kesänä, kun olen niin vilukissa!

Titta kirjoitti...

Ääks, varpaita paleltaa pelkkä ajatuskin kevätkylmästä järvivedestä! Hurja olet! :)

HIIRIEMO kirjoitti...

Minäkin todellakin kuulun niihin, jotka yleensä uivat vasta heinäkuun helteillä ja saunasta silloinkin. Mutta tiedättekö, vesi ei tuntunut edes kylmältä! Suoraa vaan juoksin uppeluksiin ja nopeasti takaisin. Olen kyllä oikeasti aika ylpeä suorituksestani ;) Avantouintia en kyllä suostu edes harkitsemaan...