torstai 1. huhtikuuta 2010

Kiirustorstai

Kiirusta oli taas koko torstai täynnä, mutta nyt on hyvä mieli jälleen. Isäni oli lukenut blogia ja riensi aamulla pelastamaan lapsenlasten leikkimökkiä, iso ja iloinen KIITOS isälle! Nyt pieni ja sievä pumppu siirtää ylimääräisen veden siististi läheiseen ojaan ja keltainen mökki selvisi pelkällä säikähdyksellä.

Kiirastorstain kansanperinteeseen muuten sisältyy kiiran eli pahan hengen karkottaminen pihoilta. Toivottavasti me onnistuimme tässä omassa karkoitusoperaatiossa ja pääsiäisen vietto voi nyt todellakin alkaa.

RAUHAISAA JA VALOISAA PÄÄSIÄISTÄ!

***
Ps. Miten se tarina menikään? Ennen kuin kukko aamulla laulaa...Omassa lapsuudessani nämä tarinat osattiin kuin vettä vaan, olinhan innokas pikku pyhäkoululainen. Nykyisin lasten pääsiäisessä tuntuu olevan tärkeintä Happy Hippo ja mieluiten täydellinen kokoelma näitä pääsiäismunayllätyksiä. Niin muuttuu maailma, mutta minäpä tiedän, mitä meillä luetaan iltasaduksi. ;) Ennen kuin kukko aamulla laulaa...


 

7 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Hyvä, että leikkimökki on nyt pelastettu. Ihanaa omistaa tuollainen ukki!

Hyvää pääsiäistä!

Hanna kirjoitti...

Mahtavaa että on tuollainen ukki olemassa teillä ja tuota kiira juttua en ole ennen kuullutkaan, hyvää pääsiäisen aikaa sinulle.

Arja kirjoitti...

Hienoa, että saitte mökin pelastettua:-)
Mukavaa pääsiäistä sinnekin:-))

Vekarus kirjoitti...

Onneksi saitte mökin pelastettua!

Hauskaa pääsiäistä koko perheellenne!

Teija kirjoitti...

Rauhallista pääsiäistä! Kiva isä sulla :)

sariw kirjoitti...

Kävipäs teillä hyvä tuuri....
Leppoisaa pääsiäisen aikaa sinullekin !

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä!