tiistai 27. huhtikuuta 2010

Nurkat


Yhdessä nurkassa syödään, toisessa säilytetään vaatteet, kolmannessa kokkaillaan ja neljännessä löhöillään leppoisasti. Tilan varsinainen funktio on toimia saunan pukuhuoneena ja lisäksi täällä majoitetaan vieraat. Tätä 10 neliön tilaihmettä voisi kutsua myös 5-henkisen perheen kesämökiksi tai sanoisinko suorastaan mökin sydämeksi.

Keittönurkka huutaa vielä kaappejaan ja ikkunoihin pitäisi saada verhot. Sitten kesä voi alkaa! Kaikki käytännölliset ja kauniit kaappi- ja verhoideat otetaan kiitollisena vastaan!

6 kommenttia:

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

Näppärä ratkaisu.

Teija kirjoitti...

Valoisa tunnelma saunakamarissa! Kivasti ikkunat siinä kulmassa ruokapöydän ympärillä.

Meillä on mökillä kanssa probleemana säilytystilan puute. Kunnollisia kauniita (vanhoja?) kaappeja/lipastoja pitäisi koettaa katsella sillä silmällä..

Mukavaa tiistaita :)

Ilse kirjoitti...

Sinähän nyt tekaiset verhot, vaikka laskoskaihtimet, yhdessä yössä...! :)

(Ehkä toimisivat muutenkin? Jokin kaunis kuosi tai ihan valkoiset, voisi pitää ylhäällä tai alhaalla tai puolivälissä eikä tarvitsisi erikseen joitain suljettavia verhoja?)

Ihanalta näyttää. Ja kesäiseltä, taas!

HIIRIEMO kirjoitti...

Teija, samat sanat. Itse yritän kantaa mökille mahdollisimman vähän tavaraa, mutta jo ihan tavallisen arjen tuoksinnassa tarvitaan yhtä jos toista tarvekalua, joten tilaa kyllä tarvitaan. Meillä aitassa on jonkin verran säilytystilaa, mutta tänne saunatupaan tarvittaisiin astioille ja ruokatarpeille ja pyyhkeille yms. kyllä toimivat säilytystilat. Yritän olla hätiköimättä ratkaisujen suhteen, mulla olisihan se kiva, jos olisi pian valmista.

Ilse, lemmikit eivät kuki vielä! Laskosverhoja minäkin olen harkinnut, mutta en taida itse ommella kuitenkaan. En tiedä, mistähän niitä kivoja ja toimivia laskosverhoja kannattaisi etsiskellä.

lumiomena kirjoitti...

Kauniit nurkat! Noissa on helppo viihtyä.

Anna kirjoitti...

Tehokkaat ja kauniit on nurkat!

Itsellänikin on verhot mietinnässä. En niitä muuten kaipaisi lainkaan, mutta aamuaurinko herättelee vähän turhan aikaisin ja iltapäivän porotuksessa tulee välillä liian lämmin. Valkoisia laskosverhoja ajattelin itse ja tornin eli meidän makuusopen ikkunoihin jotain valoa läpäisemättömämpää...