sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Bongattu

Varis, västäräkki, haapana, kuikka, naurulokki, kalatiira, kirjosieppo, koskikara, tukkasotka, harakka, räkättirastas, sinisorsa, laulujoutsen, isokoskelo ja HAARAPÄÄSKY. Meilläkin on KESÄ!

5 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Luonnossa asiat etenevät nyt vauhdilla. Olette taineet viettää viikonloppua kiikarit silmillä. Hyviä bongauksia! Ne pitäisi kirjata ylös mökkipäiväkirjaan jotta ensi keväänä / kesänä voisi verrata miten kevät on edennyt eri vuosina.

HIIRIEMO kirjoitti...

Karita, edes kiikaria ei tarvittu. Kaikki linnut bongattu mökkirannasta ja varmat havainnot kirjattu mökkipäiväkirjaan. Pohjolan lintukirja on kovassa käytössä!
Tekisi kovasti mieli ostaa kameraan se lintuputki...

Anna kirjoitti...

Vau, mitä bongauksia! Meillä seurailtiin nokikanan ja joutsenparin pesänrakennuspuuhia, mutta pääskyä en vielä nähnyt.

Ilse kirjoitti...

Kesä, kesä, oi! Tarkkoja havaintoja. Meillä pesää pitää mustavalkoinen tiaisenkokoinen viimekesäisessä talitintin kodissa. Mikähän lie? Meillä ei ole tuota kirjaa, pitäisi varmaan hankkia.

Se ranta on ihana, kovin suotuisa bongaukseen ja moneen muuhun touhuun...!

HIIRIEMO kirjoitti...

Anna, pääskyset tekivät viime kesänä meidän saunan pesuhuoneeseen pesää aina uudestaan ja uudestaan ja kävivät ilmeisesti nytkin tarkastamassa vanhat paikat. Hetken ne siinä lentelivät ja sitten katosivat. Toivat kuitenkin kesän tullessaan!

Ilse, oliskohan kirjosieppo? Uros on mustavalkoinen ja kova laulamaan.

Minä tiskasin auringonvarjon alla ja katselin rannan lintuja. Lapset pulikoivat saavissa ja nauttivat elämästään.