lauantai 25. syyskuuta 2010

Paluu salaiseen puutarhaan


Voisin asua talvisin kerrostalossa. Kukaan meidän perheestä ei ole viikkoihin käynyt takapihalla. Elämä kuitenkin jatkuu salaisessa puutarhassa. Nurmikossa pystyy jo kahlaamaan, kasvimaalla tuoksuu piparminttupurkka ja alppikärhö hämmästyttää syyskukkasillaan. Lelutkin jatkavat leikkejään, vaikka lapset ovat siirtäneet touhunsa päiväkodin aidatulle pihamaalle.

Syysflunssa yllätti meidät uusintakierroksella ja elämä on tuntunut  löysäilyltä. Onneksi anoppi pelasti taas tilanteen tarjoamalla lastenhoitoapua ja pääsin torstaina töihin tuulettumaan. Olen saanut mukavia uusia työkavereita ja päähäni on juurtunut innostavia työajatuksia. Nyt jatkan kuitenkin viikonlopun viettoa ja yritän ajatella vain ja ainoastaan omia ajatuksiani, vaikka iltalenkilläkin ne työjutut putkahtivat jatkuvasti päähäni pyörimään. Tällaista tämä elämä on, onneksi ihan positiivisessa mielessä!
3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Meilläkin piha on ihan autioitunut syksyn tullen. Sinne pääsee vain naapurin pihan kautta tai yläkerrasta keittiöstä, joten vähän hankala lasten kanssa kun ilmat kylmenee. Pitäisi jo kesäkalusteet ja muut tavarat keräillä varastoon. Ehkä ensi viikonloppuna kun piipahdamme lasten kanssa kotona.

Pieni Lintu kirjoitti...

Syksy tuli - jäänyt meiltäkin nurmikonleikkuu, pitäisi kerta jaksaa niin ei olisi kovin pitkä keväällä. ;)

Joana kirjoitti...

Meillä usein vasta syyslomalla tehdään viimeiset huoltotoimenpiteet. Ehkäpä tuo nurmi pitäisi niittää vielä kertaalleen ennen lomaa. Mistä sitä kasvuvoimaa oikein riittääkään? Ja kesäkalusteetkin pitäisi tosiaan huoltaa...Kiitokset muistutuksesta.