keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Karkaavat ajatukset ja tohvelieläimetKaksi vapaapäivää takana ja huomenna alkaisi varsinainen työviikon tynkä. Minä ajattelen kuitenkin nyt  hetken tulevaa viikonloppua. Miehellä takaraivossa piirustukset laiturista. Sen rakentaminen olisi kai nyt helppoa: vesi on niin matalalla, että joutsenetkin joutuvat kahlaamaan. Erään kasvimaalla luvassa salvospuuhia. Kehikot olisi hyvä saada valmiiksi ennen talvea ja ensi kevättä. Projekteja meillä kyllä riittää! Ehkä vähän maistellaan perunasatoakin. Ja minä pääsen monen viikon tauon jälkeen ulos pesemään astioita (lempipuuhaani ihan oikeasti). Hullut on huvit!

***

Huomenna aloitan työpäiväni puhumalla keijustoista, vesikirpuista ja tohvelieläimistä. Pitääpä vielä tänään selvittää, mitä kummallisuuksia moiset otukset ovatkaan. Onneksi kuulijakunta on erittäin motivoitunutta, joten mukava aamu luvassa. Täytyypä lähteä etsimään vielä vaatteet aamua varten valmiiksi...

Palaillaan!

***5 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

en ole tainnut koskaan nähdä joutsenta kahlaamassa!!!
Kuulostaa hauskalta huominen päiväsi.Mukavaa viikonlopun odottelua :)

Karita kirjoitti...

Mukavilta projekteilta kuulostaa. Kasvimaasi näyttää oikein rehevältä ja hyvinvoivalta. Eikä tuo työpäiväntynkäkään kovin pahalta kuulosta. Keijustoista ja vesikirpuista kuuntelisin itsekin lisää.

Teija kirjoitti...

Hmm, mielenkiintoiset aamun aiheet! Ja tuo joutsenkuva on kyllä kaunis!

Ilse kirjoitti...

Hyviä arkipäiviä tähän väliin, siis! Kulukoot ne ilman yhtään nuhaista nenää ja kuumeista potilasta, jotta pääsette viikonlopun projektien pariin!

Joana kirjoitti...

Riitta, minullekin tämä oli aivan ensimmäinen kerta. :) Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

Karita, reheväpä hyvinkin. Nuo isot puskat edessä ovat nokkosta. Vähän joutokäynnillä tämä kesä on kasvimaan suhteen mennyt, mutta kovasti odotan jo ensi kevättä.

Teija, sanoisinko hämmästyttävät ja hämmentävät aiheet. Puhuimme planktonista ja nyt minäkin tiedän, mitä se on... Oppia ikä kaikki!

Ilse, pidetään peukkuja! Toivottavasti te voitte hyvin!