perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pääsiäinen...

Pitkäperjantai valkeni yllättävissä merkeissä. Taivaalta putoili isoja lumihiutaleita ja paksu lumipeitto oli peitellyt maan. Tiedossa siis lumitöitä!


Iso poika lähti jo eilen lomailemaan serkkunsa kanssa, joten vietämme pääsiäistä vaillinaisella kokoonpanolla. Meillä on rauhallista!


Teimme taivaallisen hyvää ruokaa. Valmistimme joululahjaksi saadut karitsankyljykset Paul Svenssonin ohjeen mukaan. Lisukkeena chévre-juustolla gratinoituja juureksia, pinaattia ja vinegretti-kastiketta sekä lasillinen argentiinalaista punaviiniä. Kyllä oli hyvää, vaikka lammas olikin ensin aivan raakaa ja vuohenjuusto ei muuttunut uunissa kullanruskeaksi... Meillä ei todellakaan yleensä syödä näin! Ruokaohje viinisuosituksineen tuli kyljysten mukana. Ihanaa oli!


Nyt pienet nukkuvat päiväuniaan ja minä suuntaan jälkiruokakahville. Kodissa on rauhaisa tunnelma ja mikä parasta, mieskin on ruhtinaalliset neljä päivää pois työkiireistään.


Ihanaa pääsiäisen jatkoa!


- Pölykaanitkin on sitten pääsiäisen kunniaksi imuroitu sängyn alta, totesi keskimmäisemme. Villakoirista olen kuullut, mutta pölykaanit ovat minulle uusi tuttavuus. :)

7 kommenttia:

Peikonlehti kirjoitti...

Kiva kyllä tämä blogisi =)

Hyvää Pääsiäistä!

Jossu kirjoitti...

Nam mitä ruokaa teillä on ollut tarjolla!
Ja luntakin todella noin paljon.
Täällä etelässä ei enää kuin pari pientä kasaa näkyvissä.
Mukavaa pääsiäisenaikaa ja nautiskele rauhaisasta ajasta, kuulostaa ihanalta.

PrinsessaTrio kirjoitti...

Ihanan kuuloista ruokaa! Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

Sofi kirjoitti...

Aih kuinka nauran tuolle pölykaani-jutulle!!! Ihana!
Sofi

Satu kirjoitti...

Lumikerros eilen oli kyllä aika ylläri! Meni sitten sohjoksi aika pian... Missä se aurinko luuraa vieläkin?? ;)

Mukavaa pääsiäistä! T. Satu :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pääsiäisen jatkoa täältä: meilläkin alkaa yhteinen vapaa ihan kohta, kunhan muru tulee töistä! Vieraita on ollut ja tulee pian lisää, mutta se sopii, koska rakastan laittaa ruokaa isommallekin porukalle - mutta mitään noin ylellistä täällä ei tarjoilla! :)

Terveisiä!

M

Anna kirjoitti...

Hauskaa pääsiäisen jatkoja!