maanantai 25. toukokuuta 2009

Kesäkeijun kukkatarhasta

Ulos ei kannata mennä ilman kameraa. Olen vannoutunut järjestelmäkameran ystävä, mutta aika usein käytössä on kuitenkin tavallinen taskukamera. Yllättävän hyviä kuvia saa tuollaisella pienelläkin vekottimella.

Tässä lisää tämän päivän satoa säilöön talven pakkaspäiviä varten...

***
Tämä keijukainen on nopea. Näyttää ehtivän mukaan jokaisen postaukseenkin...

9 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Oi joi, onpa täällä kaunista tunnelmaa. Erityisesti nuo siniset kellomaiset kukat näyttivät ihanilta ja kuva aivan ihana!

hiiriemo kirjoitti...

Siniset kellot ovat helmililjan eli helmihyasintin kukintoja tosi läheltä kuvattuna. En ole käsitellyt kuvaa mitenkään, mutta ilmeisesti tuo lähietäisyys aiheutti tuon kivan utuisen tunnelman. Minäkin pidin tästä kuvasta.

Anonyymi kirjoitti...

Uuh, miten kesä siellä on...! Täälläkin tulee, mutta lunta vielä ennustaa vanha kansa.
Ihania kuvia.
M

Titta kirjoitti...

Oikein sydänalasta kouraisi tuo helmililja kauneudellaan!

Minun piti oikein omatkin kuvat käydä tarkistamassa, kun ihmettelin tuota valkoista reunaa terälehdissä, mutta niinhän niissä tosiaan näyttää olevan. Onko sinulla helmililja oikeasti noin vaalean sininen? Minulla se on violettiin vivahtavan sininen. (Tuo piti käydän ikkunasta tarkistamassa.)

Teija kirjoitti...

Kauniita ja tosi selkeitä kuvia tosiaan! Pitäiskö itsekin alkaa opiskella noita kameran säätöjä?! Aikaisemman postauksen Pullavarpaat nauratti :D

sariw kirjoitti...

Ihania kuvia : ) Todella suloisia kukkasia ja ahkera keijukainen.

PrinsessaTrio kirjoitti...

Ihastelin myös sitä sinistä kuvaa, tosi herkkä! Teidän keijukaisella näyttää olevan ihan samanlainen lakkityyli kuin meidän keijulla : )

hiiriemo kirjoitti...

Juu, keiju haluaa itse aina pukea!

vanamo kirjoitti...

Voi tuota pikku sopolaista!