tiistai 26. toukokuuta 2009

Syntymäpäiväpaketti

Koko talven olen keskimmäisemme syntymäpäiväkyselyihin vastannut, että hänen syntymäpäiväänsä vietetään silloin, kun omenapuut kukkivat. Tänään näytti jo tältä, joten juhlat ovat hyvin lähellä.

Pojalle saapui tänään postiin isokokoinen kirje, jonka kävimme illalla noutamassa. Itse poika toimitti postissa tohkeissaan asiansa ja saikin hienon paketin. Voi, olisittepa nähneet ilmeen! Postista matka jatkui autolla ruokaostoksille Prismaan. Matkalla kovasti mietittiin, mitä paketissa voisikaan olla. Kaikki numerot ja kirjaimet luettiin hyvin tarkaan. Poika teki käärepaperiin liimatuista tarroista päätelmän, että lähetys on epäilemättä joltakin tytöltä.

Kaupan pihassa poika ilmoitti, ettei pakettia voi jättää autoon, koska joku voi varastaa sen. Yritin vakuutella, ettei näin tapahdu, mutta sankari piti päänsä ja kiikutti onnellisena seuraavan tunnin ajan aarretta kainalossaan pitkin automarketin pitkiä käytäviä.

Vihdoin kotona emme hennoneet jemmata pakettia varsinaiseen syntymäpäivään, se olisi ollut jo liikaa pienelle miehelle, joka huomenna täyttää 4 vuotta.

Kovin oli mieluinen tämä lähetys!

Kääreistä löytyi myös onnittelukirje.

***

Poika odotti illalla kovasti huomisia vieraita. Ikävä oli tuottaa pettymys, ettei kavereita ole vielä huomisiin kekkereihin kutsuttu. Näköjään juhlat jatkuvat siis vielä ensi viikollakin, kun isoveikkaa ei enää tarvitse joka ilta kuskailla jääkiekkoharjoituksiin...

8 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihana tarina! Mitäs muuta siellä paketissa oli? Onnea äidille ja sankarille!

Tirlitta kirjoitti...

Meillä vuoden sykli menee niin, että synttäreiden -joita isompi juhlii heinäkuussa ja pienempi elokuussa- jälkeen odotetaan loppuvuosi joulua. Joulusta lähtien kysellään "koska mun synttärit onkaan?"

Iloisia synttärijuhlia!

Anna kirjoitti...

Onnea pikkusankarille!Meidän neiti täyttä ens viikolla 4 vuotta.
Ps. Blogissani on sinulle jotain.

Titta kirjoitti...

Onpa teillä ollut jännät hetket!
Oikein iloiset onnittelut täältä meiltäkin!

Anonyymi kirjoitti...

Käsittämättömän kärsivällinen nelivuotias!!! Olemme tätä tarinaa täällä lukeneet ja ihmetelleet. Toivottavasti on ollut hauska päivä!

Terveisiä!
M+I

hiiriemo kirjoitti...

Kiitokset kaikista onnitteluista! Meillä oli mukava päivä. Aamupäivällä oli päiväkerhon kevätlaulajaiset ja iltasella pojan kekkerit. Visiitillä kävivät isovanhemmat sekä kummisetä. Söimme suklaakakkua, kinkkupiirakkaa sekä raparperimansikkapiirakkaa ja paljon karkkia.

Seuraavat synttärit ovatkin vasta marraskuussa...

MariaK kirjoitti...

Onnea poikasellesi!

Ja kukkatarhasi on suloinen! Nuo porttikuvat saavat mielikuvituksen laukaamaan aivan urakalla.. :))

PrinsessaTrio kirjoitti...

Onnittelut myös täältä!! Ps. olit liittynyt lukijaksi minun suunnittelemalle puutarhablogille, jota ei nyt tulekaan mutta en osaa poistaa sitä... tule lukijaksi mielummin sinne talon puolelle :)