maanantai 15. kesäkuuta 2009

Kaukokaipuuta onnensateessa

SADEPÄIVÄN HAAVEILIJA

Sade tuo onnea - ainakin Onnenmurusia-blogin Kisulle! Kovasti tuntuu olevan rakennusprojektia ja juhlahumua sielläkin ilmassa. Täältä olisi siis tulossa leipäkoriliinaan paketoitua ruusun tuoksua onnettaren suosikille. Sydämellisesti onnea! Kiitokset myös kaikille arvontaan osallistuneille, teitä olikin mahtavan paljon!

Omassa kalenterissani on tämän päivän kohdalla isoin kirjaimin merkitty "LÄHDEMME NORJAAN!" Ystävämme siellä varmasti jo ovatkin, mutta me kökötämme edelleen täällä sateisessa Keski-Suomessa. Mökkikuvioiden takia jouduimme ristiriitaisin tuntein viime metreillä perumaan paljon iloa etukäteen aiheuttaneen kesäreissumme. Rangaistukseksi mies reväytti eilen selkänsä, minä menetin ääneni, nuorimmainen ulvoo öitä hyttysten pistosten takia ja taivaalta tulee VETTÄ. Mitenkähän se rakennusprojekti etenee? Ilmeisen mainiosti myös ilman meitä.

Pientä iloa sentään tuovat kukintansa aloittavat syreenit. Valkoinen 'alba' on jo täydessä kukassa ja unkarinsyreeni tekee viimeistä kenraaliharjoitustaan. Jos huomenna on pouta, saammekin juoda päiväkahvia tuoksuvassa syreenimajassa.

Tässä vielä muutama kuva viime viikoilta. Omenapuiden kukkiessa...

Terveisiä vaan vuonojen rannoille!


8 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voi, onpas kurjia sattumuksia kerääntynyt samaan aikaan teille! Voimia yövalvomiseen! Toivottavasti saat pian äänesi takaisin, itselläni alkaa jo palautua, onneksi!

Sade saisi jo kyllä loppua, että päästäisiin jatkamaan mekin maalailuja...

kisu kirjoitti...

Sadetta ja sairastelua täälläkin!
Mutta tieto, että onnetar on ollut minulle suosiollinen, antoi pilkahduksen päivänpaisteesta päivääni. Yleensä kun arpaonneni on todella huono. Kaunis kiitos sinulle jo näin etukäteen!

Paranemista teidän perheelle!
-kisu-

PrinsessaTrio kirjoitti...

Jopas teillä vastustaa!! Harmi juttu. Toivottavasti loppuviikko sujuisi hieman paremmin...PS. oletko kokeillut antaa lapsoselle Ataraxia yöksi, voisi auttaa...

HIIRIEMO kirjoitti...

Kaikki paranemaan päin, säätiedotuksetkin lupailevat jo ihan kaunista kesäilmaa! Joskus sitä kroppa ottaa omaa lomaa, kun muuten ei tajua hellittää...

Kiitokset Atarax-vinkistä, en ole koskaan kuullutkaan moisesta. Täytyypä käväistä huomenissa apoteekissa.

Sari kirjoitti...

No voihan, joskus tulee vastusta eteen, mutta toivottavasti voitte jo kaikki pian paremmin. Missä suuntaa Keski-Suomea tuota mökkiprojektia touhuatte? Itse olen lähtöisin Jyväskylästä ja sinnepäin jo ensi viikolla suuntaamme, tosin ihan hetkeksi, sillä sitten jo kapuamme ylös Oulun tasolle mieheni työmatkan innoittamana. Kun ei ole sielläkään tullut koskaan käytyä. Nolotus...

Titta kirjoitti...

Toivottavasti juhannus on sujunut hieman paremmin teillä!
Mitä alimmassa kuvassa on? Koristeomenapuuko?

Anonyymi kirjoitti...

Oi siellä oli ihanaa mutta kylmää!!!
Lähikaupungin sisustuskaupassa oli emalimukeja, mutta en ostanut sinulle, kun en tiennyt, ajattelitko, että kaikilla pitäisi olla erilainen?
Ihania kuvia!
M

HIIRIEMO kirjoitti...

Kiitos M! Olo on tuskainen, kun en saa oikeita kuvia nettiin. Nämä ovat taas näitä taskukameraversioita. Oikea kone hajosi, enkä osaa ladata (joku ajuri puuttuu????) järkkärin kuvia tänne pienelle koneelle...Kaikki ihanat kesäkuvat odottavat vielä kamerassa.

Juu, erilaisia mukeja....Kiitos ajatuksesta!