lauantai 27. kesäkuuta 2009

Pulputtaja

Jos minulla ei olisi kovin huono muisti, olisin jo aika ammattilainen - skeittaaja siis! Meillä asustaa rautainen asiantuntija, joka auliisti jakaa tietämystään kaikille lähimmäisilleen. Teoriapulputus jatkuu luotettavan tasaiseen tahtiin aamusta iltaan. Yksityiskohtaisia selostuksia vaativimpienkin temppujen teknisistä yksityiskohdista. Kaikki kuulostaa niin kovin helpolta!

Demonstraatiot järjestyvät jopa takapihan kiveyksellä halkopinojen katveessa.

Kickflip

Mikäli elämäsi tuntuu tylsältä ja haaveilet uudesta harrastuksesta, voit pyytää pulputtajaa esim. tunniksi vierailulle ruokapalkkaa vastaan (pitsaa ja pullo Mountain Dew -limonadia kelpaa hyvin). Tämän jälkeen sinäkin olet jo aika haka!

Tämä poika pääsee vielä pitkälle!

6 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

:-)

PrinsessaTrio kirjoitti...

Olipa ihana postaus....

Titta kirjoitti...

Hei, nyt vaan (äitikin) heti Yrttärille kokeilemaan käytännössä kaikki temput! Siellä on aika kivan näköinen skeittipuisto.
No jaa, saahan sieltä kahviakin... :)

Jossu kirjoitti...

Taitavalta näyttää ja ihanaa on kun intoa ja energiaa riittää!
Kokeilin kanssa kerran pikkasen skeitata ja eihän siitä mitään tullut :(

pikkuelsa kirjoitti...

Ekaa kertaa vierailulla luonasi ja hyvältä näyttää..kummasti kesän tullen tämä nettimaailma on hieman jäänyt vähemmälle. Meilläkin asustaa muutama aika taitava skeittaaja, mulla vain ei onnistu, ei huonostikaan..-sanna

HIIRIEMO kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista! Minä olen sen verran yllytyshullu ja uuteen hurahtava, etten taida uskaltaa laudalle itse astua. Voi olla, että muut hommat jäisivät pian kokonaan tekemättä... Lisäksi luut ovat jo niin vanhat, että täytyy vähän varjella. ;)