sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Vauhtiviikko

Kovin on ollut kiireistä viime viikolla! Mökkimaisemaan on noussut uljaita hirsirakennuksia. Saunan ja aitan seinät ovat jo pystyssä, ja huvimaja kaipaa vain maalia pintaansa. Kiitokset kaikille avuliaille työhenkilöille niin rakennustyömaalla kuin kotirintamallakin!

Vierastan kovin keskeneräisen esittelyä, mutta tässä yksi kurkistus huvimajaamme:
Tämä on miehen valtakuntaa. Hän toivoi, että saisi sisustaa edes tämän tilan... Kuvassa käynnissä lattian lakkaaminen. Samaan aikaan minä tupsuttelin puuceen seiniin valkoista kuultomaalia. Kohta voinkin rupustaa toilet-kyltin oveen. Voivat sitten ulkomaan ihmisetkin käydä ihmettelemässä suomalaista huussia...
PÄIVÄUNILLA

Sillä välin kun me aikuiset pensselöimme rakennustyömaalla, mummu oli keksinyt lasten kanssa kaikkea kivaa puuhaa. Kuvat kertovat varmaan tarpeeksi! Mukava viikko on ollut, mutta ihanaa on pyhittää kyllä koko sunnuntaipäivä kotonaoleiluun. Tai ehkä menemme sittenkin mökkitontille!


Leppoisaa viikonvaihteen jatkoa!

***

PS. Arvonta vielä muutaman päivän käynnissä. Uskomattoman moni onkin käynyt terveisensä jättämässä. Kiitokset kaikille! Minulle tuli suorastaan rimakauhua, kun tajusin, kuinka moni ihminen on löytänyt tiensä hiirulaisille. Ihania kommentteja olin saanut, kiitos paljon!

8 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voi, miten teillä on edistytty! Nyt teillä päästään jo kokkaamaankin! Minä toivon, että meille tulisi huvimaja ensi vuonna, mutta saa nähdä...

Oli niin hauska nähdä päiväunikuvanne, meilläkin on nukuttu kottikärryissä. Silloin ekana syksynä tyttö oli vuoden ikäinen, eikä vanhassa mökissä voinut nukkua, joten tyttö nukkui päiväunia monesti kottikärryissä meidän liiviemme ja takkiemma kera.

Uskaltaakohan sitä kysyä, että kuka on teidän hirsitoimittajanne?

PrinsessaTrio kirjoitti...

Ihan mahtava tuo päiväunilla kuva, vitsi kun alkoi naurattaa :)

Mukavia puuhasteluja teille mökille...

HIIRIEMO kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista.

Vekarus, vastaus on Finnlamelli.

Titta kirjoitti...

Voi jestas sentään, onpa teillä todella vauhti päällä! Valmista tulee kuin valtakunnansalia rakentaessa! Varmasti ihanaa päästä näin nopeasti sisustuspuuhiin.

Vekarus kirjoitti...

Eiköhän teille sitten tule ihan kunnon ovet ja onneksi tulee nyt myös meille!

Sofi kirjoitti...

Hihhih kuinka hauska tuo päikkärikuva minustaki on!

Vekarus kirjoitti...

Minulla on jotain sinulle blogissani! Mukavaa juhannusviikkoa!

Sari kirjoitti...

Hauska tuo päiväunilla kuva ja tuo moppipää se vasta hauskuuttikin. Laitahan taas lisää kuvia mökkihommeleista, tuo huvimaja on aivan ihana ja mieheni on taatusti siitä innoissaan!