maanantai 1. kesäkuuta 2009

Terveisiä kesästä!

Kiirettä on pitänyt! Viikonloppuna urakoimme jälleen nettiyhteyksien tuolla puolen ihanasta kesäsäästä ja korkeasta taivaasta nautiskellen. Maalattava tuskin tältä kesältä loppuu kesken. En tosin tiedä, onko tekniikassani jotain vikaa, kun yhden pienen puuceen maalaamiseen ei 8 tuntia riitä - kohteena vasta ulkoseinät!

Eilen en ehtynyt kameraan koskea, mutta tässä muutama välähdys lauantai-illalta.

Ylimmässä kuvassa ikuistettuna ison pojan ensimmäinen uintikerta omassa rannassa. Paikkaan paista AINA aurinko.

Viime viikolla pihapiiriin ilmestyivät puucee sekä liiteri. Ennen juhannusta harmaan karsinan kohdalla pitäisi seisoa jo aittarakennus terasseineen. Kaikki tapahtuu kovin nopeasti!

Saunan pohjat ja taustalla huvimajan lattia. Takana häämöttävälle "hiekkakentälle" tulee kasvimaa ja marjapensaita.

Lapsillekin oma karsina, josta kiva vakoilla työhenkilöitä...

8 kommenttia:

Titta kirjoitti...

Ooh ja aah - niiiin näyttää hyvältä!
Ja totta tosiaan, sitten kun lopulta alkaa tapahtua, niin alkaa myös syntyä valmista.

Paitsi maalaaminen, se ON hidasta! Tässä parina viime yönä aidanpätkiä maalatessa muistui mieleen muutaman vuoden takainen leikkimökin maalaus - siihenhän meni meiltä koko loma!

Mitä värejä tulee?

hiiriemo kirjoitti...

Hiirulaisten rakennukset ovat harmaita, tehosteena vähän valkoista. Eivätpä sitten rakennukset vie turhaa huomiota kukkaloistolta...

Vekarus kirjoitti...

Hurjaa vauhtia edistyy teilläkin! Ihana ranta!

Mies on maalailemassa jälleen ja huomenna meidän pitäisi maalailla molempien, jotta saadaan kaikki maalattua. Kymmenen pitkää lautaa maalaa kuulemma tunnissa molemmilta puolilta sillä pohjustusaineella.

PrinsessaTrio kirjoitti...

Ai miten ihanan näköinen paikka!!! Hauska tuo lasten "karsina"

Huomasitko mun viestin tuolta edellisestä postauksesta...

Mukavaa alkuviikkoa!

Vekarus kirjoitti...

Laitoin sinulle haasteen!

hiiriemo kirjoitti...

Kiitos Vekarus! Näitä asioita taidankin miettiä nukkumaan mennessäni...Katsotaan, ehdinkö vastata haasteeseen ihan kirjallisestikin, tuntuu täällä olevan aika vähän kortilla.

Anonyymi kirjoitti...

Lehtikuuset näyttävät nyt jo niin kauniilta...! Ja nyt voi jo pihapiiristä saada paremman käsityksen. Ihanaa tulee, mutta hommaa toki riittää - ymmärrämme hyvin juhannusviikon suunnitelman muutoksen kaiken tuon nähtyämme! :)

Maalaaminen ON hidasta. Pohjamaalaan makuuhuoneen kattoa ja kestää, kestää... ihan käsi kipeänä ja niskat solmussa, mutta lopputulos houkuttelee.

Oliko vesi jo uimalämmintä, oikeasti?!?

M

hiiriemo kirjoitti...

Hommaa riittää! Harmittaa, että tunturituulet jäävät tänäkin vuonna haistamatta. Tunteet juhannusviikon suhteen ovat hyvin ristiriitaisia. Ehkä pääsemme saunomaan jo omalla mökillä lohdutukseksi...