keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Talviunille

Nämä ihanuudet posti toi eilen Villa Verandasta!

Mökkiaittaan Green Gaten ruusuinen päiväpeitto, josta koko syksyn olen haaveillut. Harkittu ostos siis! Tarkoituksenani ei ole mitenkään erityisesti sisustaa kesäpaikkaamme, hankimme välttämättömimmät tavarat, mutta ne toki saavat olla ihania ja kauniita.

Nettikaupassa oli Green Gaten tuotteiden lisäksi tarjolla paljon muutakin mukavaa (esim. saaristolaiskäsitöitä ja merihenkisiä sisustustekstiilejä). Tällaisia pieniä kauppoja on mukava suosia, sillä ainakin Villa Verandassa palvelu oli todella ystävällistä ja tuotteet saapuivat uskomattoman nopeasti jo toisena arkipäivänä tilauksesta. Helppoa tämä nykyajan elämä!

Jos joku ihmettelee, mitä tapahtui tilkkupeittoprojekteilleni, niin tässä kuvia omista tuotoksistani:
Tasaa keskelle Tikkupeitto nro 3 (valmistui eilen)


Kesäprojektini: saunatuvan Lantliv-peitto

Vierasvuoteeksi tarkoitettu vuodesohva on toistaiseksi aitassa, sillä tupa on vielä viimeistelyä vailla...

Sähkömies oli ystävällisesti käynyt asentamassa valaisimen, niin minä näin tänään syysmyrskyssä maalata sisäkaton ja käsitellä lattian. Seuraavaksi seinät saavat kuultovalkean pinnan. Ehkäpä jo ensi viikolla voimme kantaa sohvan oikealle paikalleen!

Sohvan lisäksi huoneeseen tulee vain pieni pöytä tuoleineen ja minikeittö (eli meidän mökkikeittiö). Myös vähäisille astioille ja ruokatarpeille pitäisi keksiä vielä pieni kaappi tai hyllykkö. Voi jospa sisustus pysyisikin näin yksinkertaisena!

***

Katon maalaamiseen sain kulutettua tänään 6 tuntia, vaikka huoneen koko on vaivaiset 10 neliötä. Seuraavat päivät kuljenkin sitten pää vinossa ja burana poskessa. Rankkaa hommaa! Onneksi ensi viikolla on syysloma!

14 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Onpa kaunis Green Gaten päiväpeitto ja tuo tyynykin! Ja myös nuo tekemäsi tilkkutäkit ovat kauniita, kaikki käyvät tosi kivasti mökin tunnelmaan.

Maria kirjoitti...

Mökkitupa näyttää mukavalta ja suunnitelmat kuulostavat hyviltä.

Tilkkupeitot on tosi suloisia, vaikka itsetehdylle annan aina ylimääräisen plussan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tuo ostamasi päiväpeitto, ja samoin tekemäsi tilkkupeitto :)

Vekarus kirjoitti...

Ihania täkkejä kaikki!

Hui, minua jo nyt kauhistuttaa kattojen maalausprojekti ensi keväänä ja toki sitä maalattavaa piisaa muutenkin, kun seinät ja lattiatkin pitää maalata...

Voimia aherrukseen ja kauniita syyspäiviä!

Teija kirjoitti...

Ihanat ostokset, ja omat tekeleet erityisesti! Minäkin suosin Lenan kauppaa, palvelu on tosi kivaa ja nopsaa.

-TIINA- kirjoitti...

Hienot peitot olet tehnyt! Se katon maalaus on kyllä tosi rankkaa...mun niskoille se ei todellakaan sovi!

Kotivalo kirjoitti...

Kiva blogi sulla! Tykkään lukea varsinkin näitä mökkijuttuja, kun itselläkin se on ajankohtaista. Meillekin tuli mökille vierasaitta, mikä on vielä sisältä maalamaton ja sisustamaton. Se jatkukoon sitten vasta ensi keväänä...

Titta kirjoitti...

Ihania ovat nuo peitot ja tämä mökki sisältä muutenkin, mutta kuvia katsoeassani minä heti kuulin mielessäni pikkuisen yöpissan lirinän emalipottaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA!!!

Katon maalaaminen on hurjaa puuhaa, vaikka olisi minkälaiset välineet. Onneksi burana auttaa.

Nähdään pian!

M

Henska kirjoitti...

Ihana päiväpeiton olet hankkinut. Villa Veranda onkin minulle uusi tuttavuus, täytyy käydä tutukstumassa! Itsekkin kun niin tykkään nettisoppailla noissa pikkuputiikeissa :)

Hienot tilkkupeitot!!! Kumpa itsekkin saisin tuon ompelukoneen kaivettua esille. Muutamat tyynytpääliset odottaisivat tekijää!!

Ihana mökkitunnelma!!

Sari kirjoitti...

Hei vaan, taisin jo kommentoida aiemminkin, vaikkei tuota kommenttia vielä täällä näy. Mutta siis, ihania nuo kaikki peitot ja hei, minulla on sinulle jotakin blogissani!

Joana kirjoitti...

Heissan ja kiitokset kommenteista, jotka antoivat kyllä runsaasti lisäpotkua ja voimia saada saunatupakin pian valmiiksi. Eikös se Leonardo da Vincikin maalaillut siellä katon rajassa vuosia niitä maalauksiaan, joten eiköhän tuo yksivärinen katon pläntti saada kunnialla vielä toiseenkin kertaan maalattua :).

Tämän kesän rakennusprojektin myötä olen vakuuttunut siitä, etten enää ikinä haaveile Kannustalojen kaksikerroksisista ihanuuksista, jotka pitää huoltomaalata 10 vuoden välein. Minun tahdilla talon maalaaminen kestäisi aina sen 10 vuotta ja sitten pitäisikin aloittaa jo alusta.

Energistä perjantaita kaikille!

Kristiina kirjoitti...

Ihania täkkejä!

Karita kirjoitti...

Kauniita ovat, niin peitot kuin mökkikuvatkin. Kyllä ensikesänä kelpaa köllötellä!

Kipeälle niskalle tekisi hyvää ohratyyny jonka voi lämmittää mikrossa ja laittaa hartioille tai niskalle lievittämään kipua. Toki saunanlämpö, kevyt hieronta ja buranakin tuovat avun.