lauantai 28. elokuuta 2010

Roikkuvia


Eivät ne vitamiinitkaan sitten tepsineet. Räkänokkatauti on muuttunut kuumeeksi. Tänään potilaita kotona kaksi kappaletta. 

Olen joskus todennut eläväni vain kesäisin. Yli viikkoon en ole käynyt pihalla, en jumpassa,  en juuri missään (paitsi töissä tietenkin). Siellä jossain mökillä ovat auringonkukat varmasti täydessä kukassa ja perunatkin jo vallan hyvällä mallilla. No, me roikumme täällä kotona...

Tänään uhkasin sadetta ja uskaltauduin kamerani kanssa takapihalle. Huvitussato on parhaimmillaan ja Valkeat kuulaatkin jo ihan hilkulla. Myös ampiaiset ovat huomanneet herkullisen omenasadon ja kutsuneet itsensä kekkereille. Erityisiloa päivään tuovat puussa roikkuvat luumut. Kivasti ne jo punertavatkin. Taitaa se elämä jatkua ihan mukavalla tavalla vielä kesän jälkeenkin.

***

Ps. Syksyn kirjasatokin alkaa hiljalleen kypsyä. Ei hassumpaa, ei hassumpaa...

13 kommenttia:

lumiomena kirjoitti...

Voih. Pikaistakin pikaisempaa paranemista teidän suuntaanne! Urhea olet, kun olet käynyt töissä.

Omenasato näyttää herkulliselta ja kirjasato houkuttelevalta. Palasit näköjään Herra Darwinin puutarhurin pariin :) Minä pääsen ensi viikolla käsiksi Itkosen uusimpaan. Odotan sitä jo malttamattomana, mutta ensin kahlaan erään toisen hyvän kirjan.

Voikaa hyvin.

Joana kirjoitti...

Lumiomena, minulla on onneksi aina pitkä vapaa keskellä viikkoa, joten podettiin sitten silloin oikein kunnolla. Niin, palasin Darwiniin heti sinun postauksesi jälkeen.. : )

Ilse kirjoitti...

Minullakin on tuo Ketunmorsian... saas nähdä, kumpi meistä ehtii ensin! ;)

Odotan Puutarhuria. Se on mielessä aina vain. Se oli yksi viime JA tämän vuoden parhaista luetuista. Melko paljon saavutettu.

Pikaista paranemista potilaille ja muille terveenä pysymistä! Luumusato kuulostaa eksoottiselta. Ja elämä jatkuu... vaikka minulla kyllä on tuo sama tunne, että elämä on kesällä. Yritän täällä fiilistellä kynttilänvalossa, eräs on arvaat varmaan missä. :)

Joana kirjoitti...

Ilse, herrain kanssa kalassa??

Jännittää kyllä tuo Ketunmorsian. Sinä taidat ehtiä ensin, mutta saat kyllä odotella kommenttejani niin pitkään, että itsekin saan kirjan luettua. Kiehtova on ainakin tuo takakansiteksti.

Jatkahan fiilistelyä, minä suuntaan nyt saunaan...

Arja kirjoitti...

Ihania kuvia:-)
Pikaista paranemista sinne!
Oikein mukavaa viikonloppua<3

Kirsikka kirjoitti...

Nam, mitä ihania punaposkia. Paranemisia sinne!

Johanna kirjoitti...

Tuli vesi kielelle, kun ajattelin Valkeita Kuulaita. Ne ovat todella herkullisia! Tuo ilmapallokuva tuossa alapuolella on uepa. Sinulla on hurjan kaunis blogi.

sariw kirjoitti...

Minulla on vähän sama juttu, kun syyssateet tulevat. Ei enää tule oltua pihalla.... ja kuvaaminenkin meinaa unohtua, kun päivät menevät nyt niin vauhdilla.
Paranemisia !

Titta kirjoitti...

Hah, meidänkin pihassa ampiaiset ovat haistaneet madonsyömät omenamme. Yksi ahmatti retkotti madonreiässä kuolleena, mutta varmaankin maha täynnä herkkua!

Kävimmekin Viherlandiassa omenaostoksilla, siellä kun saa maistella ennen ostamista. Vuokko on meidän suosikki. Jos joskus vielä itselleni omenapuun istutan, sen täytyy olla Vuokko.

Ihanaa, että saatte luumujakin! Meillä jäi tänä vuonna sekä luumut että kirsikat kypsymättä. Kirsikoita olisi saattanut jokunen tullakin, mutta räksät taisivat ehtiä ne napsimaan.

Pikaista paranemista! Täällä päässä sama virsi...

Marina kirjoitti...

Yrittäkäähän parannella, meidän pikkuruiset ja me aikuisetkin vähän kurkkujamme valitellaan, eli luulempa tuon flunssan tännekin ihan tuotapikaa rantautuvan :/

Minä en syksystä pidä, joten ulkoilu olisi ihan minimaalista jos itse saisin päättää. Lapset pakottavat kyllä ulos, eli hyvä tietysti niin!

Tarja kirjoitti...

Flunssaa tuntuu nyt olevan liikenteessä joka puolella :(
Paranemisia sinne pienille nuhanenille ♥

Joana kirjoitti...

Paremmin jo voidaan ja edessä kaksi vapaapäivää! Kiitoksia kivoista kommenteista! : )

Susa kirjoitti...

Herkullisen raikkaan näköisiä omppuja ja kiinnostava kirjapino:)

Paranemisia tautiin! Meillä on kuopus ollut jo kaksi viikkoa tosi sitkeässä räkätaudissa, huoh.