tiistai 2. helmikuuta 2010

Ihan ihkua!

 
Talvi on yllätyksiä täynnä...

Tällaisina aamuina rattaat kannattaa jättää suosiolla varastoon.

 
Mies teki pari tuntia aikaisemmin lumityöt - vai tekikö? Mistä näitä ylläreitä oikein riittää?

Tämä menee jo yli ymmärryksen. Puskia pukkaa keskellä kauneinta talvea ja keskelle pihakäytävää. Pitää kai hankkia lapsille suojalasit ja kevääksi uimalasit tai ainakin perhokalastajan kahluuhousut, sillä luulen, että meille tullaan toukokuussa polskutellen sisälle.
***
Tarina jatkui siten, että seuraavasta isosta lumikasasta kaivoimme esiin minun pienen autoni ja ehdimme melkein ajoissa päiväkerhoon ja kaupunkiasioille. Onneksi minä pidän lumesta!

7 kommenttia:

PRINSESSATRIO kirjoitti...

Eiks ole ihanaa!!? Minäkin aamusella, lasten ollessa kerhossa, harrastin oikein hyötyliikuntaa ja tein naapurin rouvan kanssa lumitöitä. Nyt kyllä käsivarret tietääkin tehneensä jotain ;)

Sari kirjoitti...

No johan on... paljon lunta! Mutta varmasti ihanaa ja lapset riemuissaan. Mulle kyllä kelpais vähempikin määrä, edes kymmenen senttiä, vaan ei mitään.

Arja kirjoitti...

Onpas sielläkin lunta, niin on kyllä täälläkin ;-)) Mukavaa keskiviikkoa!

lumiomena kirjoitti...

Ihania kuvia! Lumimäärät ovat hurjia, mutta uskon meidän kaikkien muistelevan kaiholla tätä "kaikkien aikojen talvea" :) Minäkin pidän lumesta.

Teija kirjoitti...

Hih, ihana postaus! :)

Tykkään tykkään myös! Moni on valitellut, että liikaa lunta ja pakkasta. Mutta mä aina sanon, että muistelkaas viime talvia ja varmaan tuleviakin talvia.. Ei näin ihanaa talvea voi ollakaan taas pitkään aikaan!

Karita kirjoitti...

Rakastan lunta ja nyt sitä onneksi riittää. Olen pyytänyt lapsia painamaan tämän talven mieleensä sillä voi olla tällainen ihanuus saattaa vuosien kuluttua olla harvinaista.

HIIRIEMO kirjoitti...

Kaunis kiitos kommenteista! Samalla fiiliksellä mennään meilläkin ja nautitaan tästä harvinaisesta herkusta! Loskaa ja pimeää oli viime talvena ihan riittämiin.