keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Toistoa...

 
En tiedä, olenko toivottamalla tavalla kaavoihin kangistunut, mutta olen alkanut toistaa itseäni. Tiettyyn aikaan vuodesta on pakko rituaalinomaisesti toistaa samoja asioita. Hymyilytti, kun täsmälleen vuosi sitten istuin päiväkahvilla samassa tilanteessa edessä kasa tilkkuja ja päässä ihania ideoita. No, tässä sitä taas ollaan!


Samat kankaat ja muut työkalut....


mutta idea tällä kerralla toinen. Tämäkin työ on odottanut toteutusta jo aika pitkän tovin, mutta inspiraatio oli kateissa tähän hetkeen asti; Tildan kankaat kun vaativat heleän helmikuun ja ripauksen oikeaa aurinkoenergiaa. 

Niin ja valmistakin tuli jo, esittelen lopputuloksen myöhemmin.


Samaan aikaan lastenhuoneessa joku toinenkin toistaa myös toimiaan. Hän tekee palapelejä aamusta iltaan ja aina vain uudestaan. Kertaus on opintojen äiti, niinhän sitä sanotaan!

11 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Minustakin nuo tilda kankaat kuuluvat helmikkuhun=)

Meillä kanssa nuo palapelit ovat suosiossa tällähtkellä.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm,näyttäs tilkkupeiton tilkuilta.. :) Nähtäväksi jää oliko näin.
Suloisia kankaita.Suloinen pikku puuhailija.Iloa päivääsi!

Marielisa kirjoitti...

Kivalta näyttää! Nuo tildakankaat on kyllä suloisia :)

Ihana pieni palapelin tekijä!
Meilläkin kuopus viihtyi samassa puuhassa tuossa iässä aina vaan, kunnes alkoi nukkeleikit ;)

Kirsikka kirjoitti...

Ihania nuo tilda kankaat, ostin samoja juuri vähän aikaa sitten, on niin keväiset värit! Minäkin olen suunnitellut ompelevani noita viirinauhoja lasten huoneeseen, ne on tosi kivoja. Tuosta sinunkin nauhasta tulee ihana, kun on niin suloiset väritkin :)

Anu kirjoitti...

No niin se on, kertaus nimittäin:)
Ihanan keväisiä tai kesäisiä tilkkuja...ihanaa niistä on varmasti tullut:)
Odottelen...

Henska kirjoitti...

Ihanat kankaat :)

Mitähän kivaa sait aikaiseksi ;)

<3 Henska

lumiomena kirjoitti...

Suloisia kankaita! Innolla odottelen lopputuloksen näkemistä. Minullakin on toisinaan tarve tehdä tiettyjä juttuja juuri samaan aikaan.

HIIRIEMO kirjoitti...

Hei, aika tarkkasilmäisiä olette! ;)
"Tuhosin" tosiaan tilkkupeittoa varten leikkaamiani tilkkuja, jotka jäivät viime keväänä yli tilkkutäkkiprojektista eli täkkiä en tällä kerralla saanut aikaiseksi vaan noita viirinauhoja, joita Anukin varmaan jo vuosi sitten esitteli.Minulla oli näköjään käynnistysvaikeuksia, mutta onneksi tuli valmista kuitenkin...
Olipa muuten Tilda-kankaiden hinnat nousseet, en raaksinut enää täydennyksiä ostella. Viimeksi kun olen ostanut, hinnat olivat vähän yli kympin metri ja nyt jo 17,90. Huh! Inflaatiotako vai suurta suosiota?

lumiomena kirjoitti...

Hiiriemo: Mistä ostat Tilda-kankaita? Ajattelin vain, että jos saisin sen ompelukoneen hankittua. Toiveikkaana kuvittelen oppivani ompelemaan edes jotain pientä. (suorasta saumasta voisi aloittaa ;-)

HIIRIEMO kirjoitti...

Hei Lumiomena! Olen ostanut kankaat paikallisesta Sinooperista. Käsittääkseni he tuovat kankaat maahan ja valikoima lienee paras. Uudet kuosit ovat tosi kauniita, minä operoin "suoraa saumaa" näillä vanhoilla jämillä...

lumiomena kirjoitti...

Kiitos tiedosta. Minulla olisikin Sinooperi ihan työmatkan varrella :)