lauantai 24. tammikuuta 2009

AVARAAN MAAILMAAN

Tässä näkymä meidän makuuhuoneesta tänään klo 22. Meillä ei nukuta. Meillä katsotaan avaraan maailmaan. Voin sanoa, että 1-vuotiaamme oikeastaan eilen ensimmäisen kerran oivalsi, miten paljon elämää kodin ulkopuolelta voi löytyä. Vedin häntä pulkassa ja tyttö oli aivan täpinöissään ja silmät leiskuivat, kun hän ahmi ympäristöään ja kaikkea näkemäänsä. Olisivatpa olleet ajatuskuplat näkyvissä!

Tänään sitten vielä iltasella viimeiseksi hän halusi katsoa ikkunasta näköaloja, eli kahden kadun risteys noin viisi metriä ikkunastamme, ja tuota ihmettä tulivat sitten veljetkin katsomaan. Ihmettelyä olisi varmaan jatkunut myöhään yöhön, mutta me vanhemmat olimme asiasta hiukan eri mieltä ja lapset pakotettiin nukkumaan. On se ihmeellistä tuo ajattelun kehitys. 3-vuotiaamme puolestaan kummasteli ikkunan edessä: "Mikä se avara maailma on?" Tällaista tämä meidän elämä.

Maailmaa avarrettiin tänään muutenkin. Aamulla neidin kanssa aloitimme taaperojumpan ja vanhimman kanssa vietimme ruhtinaalliset kolme tuntia kaupungilla. En muista, milloin olemme esikoisen kanssa olleet kahdestaan liikenteessä (ehkä tammikuussa 2007, kun kävimme junalla Helsingissä, heh, heh). En muista kyllä sitäkään, milloin olen itse käynyt kaupungilla...
Tässä päivän saalista. Uudet farkut (näitä lähdimme kaupungista ostamaan). Farkkujen pitää olla ISOT. Lahkeet kääritään sukan sisään.
Pepun pitää roikkua polvissa. Huomaa myös resorin alta pilkistävä uusi vyö, merkkivaatimus Karl Kani (?). Uutta myös valkoinen huppari.
Tässä skateboard-demo. Kelpo vaatteet siis! :)


Itse käväisin täydentämässä lankavarastojani. Yllä heräteostot ja alla tarpeellista täydennystä.
Joku muukin on ihastunut alpakan pehmeyteen...

Kaupunkireissun saldo: kaikki tyytyväisiä!

Ei kommentteja: