tiistai 27. tammikuuta 2009

KORIIN JÄRJESTY!

Meidän suuren perheen pienessä kodissa on pieni eteinen. Säilytystilaa periaatteessa pitäisi olla, mutta tuntuu, että varsinkin alle 140-senttiset asukkaat säilyttävät kamppeitaan mieluiten keossa keskellä lattiaa tai sitten hukka-nimisessä paikassa. Elämästäni menee suuri osa siihen, että etsin omia tavaroitani, mutta vielä suurempi osa menee siihen, että etsin toisten tallettamia tavaroita eriskummallisista paikoista ja yleensä silloin, kun meidän pitäisi olla jo jossain aivan muualla.

Tässä taas yksi (epätoivoinen) ratkaisuyritys: jokaiselle lapselle hankittiin ISO kori eteisen kaappiin. Sinne kelpaa piilotella tumput, pipot ja villapöksyt.
Samalla hankintareissulla matkaan tarttui myös kauan kaivattu kuramatto. Eihän tuo kovin kaunis ole, mutta saa kelvata. Oven vieressä on kori, johon voi jättää hieman kosteat vaatekappaleet jatkosijoitusta odottamaan.
Siivoushurrigaanin aikana eteisen kaapin alta löytyi kauan kateissa ollut kotitossuni. Nyt kelpaa äidinkin tepastella samaa paria olevissa töppösissä.

Ja ansaittu palkinto:
ja palkintokahvit.
Pulla maistuu myös ahkeralle apulaiselle.

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihanat nuo sinun kotitossusi ja tuo pulla, nam, maistuisi minullekin. Lisäsin blogisi seurattavien listaan Pinkeissä pioniessani ;-)

Nirppanokka kirjoitti...

Iiihanan näköisiä säilytysratkaisuja! Blogissani on sinulle haaste :)

hiiriemo kirjoitti...

Kiitoksia, täytyypä käydä kurkkaamassa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen vasta saanut oman nettiyhteyden ja olen ihastuksissani kun olen löytänyt kauniita kuvia ja blogeja.Tällä hetkellä olen liikuntarajoitteinen ja on saneerattava ympäristöä...sain blogistasi käytännöllisiä säilytysratkaisuja;kiitos ideoista ;D t.pyörätuolissa liikkuva