tiistai 13. tammikuuta 2009

SALAINEN ASE

Pidän pyykkäämisestä ja pyykin ripustaminenkin on terapeuttista ja rentouttavaa (tosin mieheltäni tahtoo tähän vaiheeseen mennä hermot, teen kuulemma kaiken kuin hidastetussa filmissä). Asia josta EN PIDÄ, on puhtaan pyykin silittäminen ja viikkaaminen. Tai ehkä pitäisinkin, mutta en siinä mittakaavassa, missä sitä pitäisi tehdä. Meillä pyykkikone käy jok´ikinen päivä, joten silittämistä kyllä riittääääääää!!!! Lisäksi kiinteä silityslauta sijaistee kodinhoitohuoneessa, mistä ei edes näe televisiota, joten iltakausien linnoittautuminen silitystehtäviin ei tunnu kovin houkuttelevalta.

Olen monta vuotta haaveillut sellaisesta ylellisyystuotteesta, jonka kuvaankin olen ikuistanut. Kerran pidin pulloa jo kädessä Porvoon Liina Interiörissä ja Laura Ashleyltäkin näitä löytyy, mutta piheydessäni en ole tuotetta hennonut vielä tähän päivään mennessä ostaa, nimittäin SILITYSVETTÄ!

Tänään pääsin kampaajalle ja tuossa huumassa löysin meidän omasta tavaratalostamme lakanaosastolta tätä arjen luksusta ja vielä kohtalaisen inhimilliseen hintaan. Kyllä huomenna pyykkivuoret katoavat!

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi, kiitod vinkistä. Meilläkin majailee laiska silittäjä... Auttaisikohan tuo taika-aine minuakin:)

Titta kirjoitti...

Tiedäthän, miksi täällä päässä taloa on ihan kiva (tai no, kiva ja kiva...) silittää kodinhoitohuoneessa...? No, tietenkin siksi, että samalla voi tarkkailla, mitä pihalla tapahtuu! ;)

hiiriemo kirjoitti...

Ja meidän kodinhoitohuone on peilikuva, eli meillä silitellään selkä ikkunaan...

hiiriemo kirjoitti...

Taika-aine vaikutti lupaavalta! Suosittelen! Nenäni on tosin vielä hieman tukossa, mutta tuoksu ei ollut mikään esanssi ja pyykistä tuli ihanan pehmeää, tätä täytyy hakea lisää. En kyllä vielä tsupsutellut koko litran pulloa...