sunnuntai 15. elokuuta 2010

Kotiin


Viimeiseen asti nautittiin kesästä. Mies oli ahkera, minä haaveilin. Lapset uivat ja kirmailivat rantanurmikolla. Illalla vielä savustettiin ahvenia. Sitten lähdettiin kotiin.

Mitä tekee suomalainen saapuessaan kotiin kesämökiltään? Lämmittää saunan tietenkin! Ja nyt nukkumaan ja aamulla töihin. 

***

Ps. Ja vielä toinen arvoitus.
Mitä 5-vuotias toivoo nähdessään tähdenlennon?
Joka päivälle jauhelihaa ja makaronia!

5 kommenttia:

lumiomena kirjoitti...

Näitte sittenkin tähdenlentoja! Ihanaa. Minä vain kerron tähdenlennoista joulutytölleni ja tuo vajaa viisivuotias tuumi, että toivoisi itselleen siipiä, jos onnistuisi tähdenlennon bongaamaan. Teillä toive on hieman helpompi toteuttaa :)

Sujuvaa viikkoa!

Teija kirjoitti...

Tähdenlentoja, ihanaa!

Eilen oli vielä helle, tänä aamuna selvästi jo kylmää. Toivotaan, ettei se kesä ihan vielä lopu, vaikka arki onkin palannut.

Kuulaita loppukesän päiviä!

Marielisa kirjoitti...

Ihana toive :)

Aika usein meilläkin lämmitetään sauna mökiltä tultuamme - no, meillä tosin tuota mökkimatkaa on nyt niin paljon ja reissussahan aina rähjääntyy... ;))

Mukavaa elokuista viikkoa teille!

Joana kirjoitti...

Lumiomena, pitäähän joulutytöllä siivet olla. Onneksi tähti toiveen toteuttaa, joten katse vain kohti yötaivasta.

Teija huomasi saman aamulla. Poika lähti shortsessaan päiväkotiin ja vilu meinasi kyllä tulla. Päivällä taas oli ihanan lämmintä. Parempi kai kaivella lapaset hiljakseen esiin.. Vaatteiden pähkäily päiväkotipäivää varten on aika haastavaa puuhaa.

Marielisa, ihana toive minustakin. Odotin jotain lelulitaniaa...

Mukavaa viikkoa teille kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Kivan oloinen blogi! Täytyy jäädä kurkkimaan :)