sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kynnyksellä


"Mikä saa meidät tietämään, milloin kesä kääntyy kohti loppuaan? Hienoinen valon muutosko? Vai aavistuksenomainen viileys aamuilmassa? Vai se, miten koivunlehdet kahisevat? Niin se kuitenkin on - yhtäkkiä kesken kuumimman kesän, sitä vain tuntee puristusta sydämessään. Tajuaa, että kaikki loppuu. Ja se valaa kaikkeen ihan uuden voiman ja kiihkon: väreihin, tuoksuihin, auringon lämpöön käsivarsissa." (Linda Olsson: Laulaisin sinulle lempeitä lauluja)

Hiirulaisen majassa on kovin hiljaista huomisaamuna. Lapset nauttivat aamupalansakin päiväkodin pöydän ääressä. Eilen vielä istuin mökkiterassilla ja luin kynttilän valossa kirjaa. Huomenna meillä on jo syksy.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ps. Kalajuttuja kuunneltu, perhoset kuvattu, Kuopiossakin vierailtu. Kesän to do  -listalla seuraavana vuorossa Kjell Westön koko tuotanto. Ehkäpä se kesä jatkuu sittenkin... 
 

9 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Kaunis kuva ja ihania ajatuksia...
Mukavaa arjen aloitusta teillekin!

Ilse kirjoitti...

Hyvää arjen alkua! Ihan seestyneeltä kuulostaa...! :)

To dot voivat aina muuttua ja pitkittyä, mutta siitä olen samaa mieltä, että kesä jakuu. :)

♥ Hannele kirjoitti...

Ihana kuva,
ei kait vielä mikään lopu,
pari kuukautta nautitaan kesästä..

Karita kirjoitti...

Arkeen valmistutaan täälläkin. Tosin, kesä jatkuu vielä jos säät pysyvät yhtä lämpiminä ja leppeinä kuin viimeaikoina. Ja vaikka se kesä aikanaan sitten kuitenkin päättyisi, saattaa se jatkua mielissämme.

lumiomena kirjoitti...

Kesä jatkuu ja syksykin on varsin ihanaa aikaa etenkin lukemisen kannalta. Sitaattisi Linda Olssonilta on hieno, se tiivistää niin paljon.

Voimia uuteen alkuun ja arkeen!

Miia kirjoitti...

Ihania kuvia monta postausta peräkkäin. Kesän loppuminen on täälläkin mielessä, vielä tämä viikko täyttä lomailua ja sitten päiväkotiin tutustumaan. Voih, mutta onneksi muissakin vuodenajoissa on hyviä puolia. Ja tuleehan se ihana joulukin sitten lopulta. :) Mukavaa syksyn aloitusviikkoa teille!

Teija kirjoitti...

Syksyinen tuulahdus täälläkin jo puhaltelee. Johtuuko säästä, vaiko töiden ja Oskun hoidon aloituksesta? Kummasti energisempi olo kylläkin, ja kaikenlainen kohentaminen on mielessä.

Mukavaa elokuista maanantaita!

Joana kirjoitti...

Uusi työvuosi korkattu. Meille puhuttiin optimoidusta palveluverkosta, laatukriteerityöstä, uuden sukupolven organisaation periaatteista ja monista muista hienoista asioista! ;) Olenkohan ollut liian pitkään poissa!!!!

Mukava päivä oli ja kiva oli nähdä vanhoja työkavereitakin pitkästä aikaa!

Niin ja päiväkodissakin oli ollut hyvä päivä. :)

Kirsikka kirjoitti...

Ihana tuo pätkä kirjasta. Vähän haikein mielin syksyyn, vaikka se onkin aivan ihana vuodenaika. Kiva kuulla että teillä on alkanut uusi arki mukavasti! Mukavaa työviikkoa sinne :)