maanantai 25. lokakuuta 2010


Olen koko syksyn haikaillut kauniiden kansioiden perään, mutta mistään ei sellaisia ole löytynyt. Pakko oli siis ryhtyä askartelupuuhiin. Kaunista kangasta, vanha mappi ja UHU-liimaa. Lopputuloksena ihana kukkakansio. Otan tämän töihin mukaan ja mapitan tärkeät paperit, voi onnea!


Ja lisää inspiraation tuotoksia.

 Joutilaina hetkinä olen silmäillyt ihanuuskuvastoa ja huomannut, että onnestani on tähän päivään asti puuttunut sydännauha. Nyt minulla on sellainenkin! Ajattelin ripustaa sen valkoisen saunakamarin ikkunaan ja viettää niitä pikkuisia pikkujouluja heti marraskuun alkupäivinä. I`m dreaming of a...


Kyllä loma tekee sielulle hyvää!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis päällystys :)

Mari kirjoitti...

Lähetäpä ripaus tuota energisyyttä minullekin :D Olen jumittunut vain kutimien ääreen ja kirjojen sivuille. Ompelukoneelle olisi töitä, mutta into siihen ihan hukassa!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Loma tuntuu tosiaan tekevän hyvää ja sinä kaunista! Ihana kansio; Ken osaa, se tekee :) Tuollaisen sydännauhan voisin osata ommella itsekin (olen maailman huonoin ompelija), jos vaikka yrittäisin aikaansaada jouluisen.

Siispä: kiitos innoituksesta ja hyvää alkanutta viikkoa!

Unknown kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa!
Tosi hieno kansio. Mää olen myös etsiny lapsille kivoja kansioita piirrustuksia ja askarteluja varten, mutta ei oikein löydy... pitääköhän itekin ruveta askastelemaan!

Sitten ihan toinen asia, joka ei liity mitenkään edelliseen :)
Olen ajatellut hankkia lapsille jouluaiheisen kirjan, missä olis joulun tunnelmaa, tonttuja ja sellainen tarina, jota lapset jaksaisivat kuunnella.
Ja sinä tulit heti mieleen! Olisko sulla ehdotusta, että mikä kirja tai kirjat kannattais hankkia? Meiltä puuttuu joulu-aiheiset kirjat kokonaan - apua.
- ent tonttu-Sari

Joana kirjoitti...

Ryppymekko kiitos! : )

Marina, katsos ensin pitää velttoilla kahdeksan päivää ja sitten viimeisenä lomapäivänä se inspiraatio iskee. Laitan virtaa tulemaan teillekin päin, vaikka eihän se lukeminen ja puikkojen kilinä lainkaan hassumpaa puuhaa ole sekään.

Lumiomena, kansion tekeminen oli onneksi helppoa ja tuo sydänauha vaati vähän ajatustoimintaa, mutta ompeleminen oli kyllä helppoa, joten siitä vain sitten askartelupuuhiin. Minä leikkasin jo sydämet toistakin nauhaa varten. Pitäähän sitä oikeastaan kotiinkin jouluksi sydännauha saada.

Sari, mukava saada viestisi! Mitä teille kuuluu? Minäkin ajattelin, että lapsille olisi kiva tehdä vielä omat kansiot piirustuksia varten. Niin ja siitä joulukirja-asiasta. Mieleeni tuli ensimmäisenä Hannele Huovin Urpon ja Turpon joulu. Kirjassa tehdään kaikkia ihania joulupuuhia karhumaiseen tapaan. Jukka Lemmetyn kuvitus on myös oivaltava. Lisäksi tarinat ovat sen pituisia, että sopivat mainiosti iltasaduiksi. Toinen meille rakas joulukirja on myöskin Huovin ja nimeltään Matka joulun taloon. Luulen, että kirjalla on kuitenkin sen verran ikää, ettei painosta ole enää jäljellä. Lisäksi kiva joulukirja on myös Astrid Lindgrenin Lapsen joulu, johon on koottu kaikki kirjailijan keskeiset joulukertomukset (Eemelit,Pepit, Marikit ja Melukylät jne.). Tällainen pikainen ja tiivistetty vastaus, toivottavasti sait jotain tolkkua. Terkkuja teille kaikille!

Ilse kirjoitti...

Voi kyllä, loma on ollut hyväätekevä! Ihanat tuotokset. On tosi, ettei nättejä kansioita ole. Paitsi kerran löysin Stcokmannilta kansion, jossa on samaa tapettia kuin meidän työhuoneessa! Se on kyllä ihana. :)

SariW kirjoitti...

Loistava idea ! Tuo kyllä täytyy pitää mielessä, kun seuraavaksi käyn kangaskaupassa.
Minulla olisi pari tylsää työmappia päälystystä vailla ; )
Mukavaa viikon jatkoa !

Hannah kirjoitti...

Eikös vain, lomalla luovuus kukkii! Aivan suloisia tuotoksia! Kelpaa viedä tuota kansiota töihin iloa tuomaan:)
Iloa ja valoa!

Unknown kirjoitti...

Kiitos kirja vihjeistä! Olen kiertänyt jo kaikki kaupungin kirjakaupat, mutta ei ole vielä löytynyt... pitää siirtyä nettikauppohin :)

Nopsasti meidän kuulumisia: tänä syksynä me kaikki ollaan oltu tosi paljon kipeinä, kaikki mahdolliset flunssat, kuumeet, mahataudit, korvatulehdukset, angiinat yms. on sairastettu jo useita kertoja. Välillä on oltu kaikki yhtäaikaa kipeinä ja välillä peräkkäin.... Tulis jo paljon lunta ja pakkasta, jos tää tauti kierre sit lakkais!! Huh.
Terkkuja teille kaikille ja mukavaa joulun odotusta. Sehän on jo kohta ovella.
-Sari-