perjantai 22. tammikuuta 2010

Piipahduksia


Mieli hykertelee tyytyväisyyttään. Tein tänään kaksi mukavaa piipahdusta. Kävin työpaikalla ja taidegalleriassa. Kuvat ovat jälkimmäisestä kohteesta.

Esimieheni suhtautui ihanan myönteisesti paluuseeni takaisin työelämään ensi syksynä ja haaveilemani 3-päiväinen työviikkokin tuntui oikeasti mahdolliselta. Hyvällä fiiliksellä mennään siis kohti työarkea!

Toinen vierailukohteeni teki myös sielulleni hyvää. Käväisin taidegraafikko Kirsi Neuvosen Pajagalleriassa  ja vedostuspajassa Puutarhakadulla ostamassa itselleni ihan oikeasti maailman kauneimman muistikirjan, jonka välilehdet oli valmistettu  kierrätetyistä vedospapereista. Paja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, yhteystiedot löydät täältä.

Nyt kun sielu ja mieli hyrräävät onnea, matkaan vielä yhdelle piipahdukselle kuntosalille ja iltapäivän power-tunnille ennen viikonlopun viettoon ryhtymistä.

Onnekasta viikonvaihdetta!

3 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Kiva, että sait työasiasi hoidettua mieleiseksi :-) Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Titta kirjoitti...

Kaikki on mahdollista, sanotaan ankkataulussa meidän olkkarin seinällä. Kiva, että työkuviot alkavat järjestyä toivotulla tavalla!

Vekarus kirjoitti...

Tuleva työarkesi kuulostaa ihanalta!

Meillä on säästösyistä aikoinaan yhdistetty 3- ja 4-vuotisneuvolat. Nyt ollaan palaamassa takaisin ja seuraava neuvola onkin jo puolen vuoden kuluttua. Olikin aika hurjaa, että yhtäkkiä tuli 1,5 vuoden tauko, kun ennen 2 vuotta siellä käytiin niin usein eli hyvä, että palataan takaisin.

Ei meilläkään aiemmin ole ollut näin tarkkaa tarkastusta, poika joutui 3,5 vuotiaana tekemään murto-osan tuosta kaikesta. Neuvolantädit ovat erilaisia.

Niinpä se on kurjaa kun ei pysty mitään sanomaan, kun toiset metelöi. Tai sitten huudetaan yläkerrasta, kun itse on alakerrassa. Vastaa sitten siinä.