perjantai 26. marraskuuta 2010

Motivointia


Opittu on, että kotipäivän toinen nimi on pyykkipäivä ja pesukoneen hurina enteilee silitystehtäviä, jotta jonkinlainen tasapaino kodinhoitohuoneessa säilyisi. Olen kehitellyt vuosien aikana itselleni jos jonkilaisia motivointikeinoja, jotka toisivat iloa ikuisiin pyykkivuoren valloituspyrkimyksiini.

Tänään ompelin silityslautaan uuden puuvillapäällisen. Entinen olikin käytössä kulunut jo ihan resuiseksi, joten kummasti uusi päällinen raikasti pienen tilan ilmettä. Kangas on tuota tuttua vanhaa kuosia. Ostin sitä kerran metrikaupalla, kun edullisesti sain. Vieläköhän palloja riittäisi pariin tilkkupeittoon? Vaaleansininen kiehtoo nyt kovasti silmää.

Eikös ole aika suloista, kun kodinhoitohuoneesta löytyy pikkujoulukuusi? Nostin sen keittiöstä juhlien ajaksi piiloon ja sille tielle se sitten jäi. Paketti on silittäjän palkinto, kaikki keinot ovat näemmä sallittuja.


7 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Suloisia silityshetkiä sinne! Puitteet ovat ainakin vallankin kauniit :) Kaikki keinot ovat sallittuja motivoimisessa, ehdottomasti! Itsekin oon melkosen laiska silittelijä..

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Ihana ajatus tuo kuusi kodinhoitohuoneessa. Pyykkipäivää pitäisi viettää täälläkin, kun lomailen marraskuun loppuun, mutta mistä löytyisi motivaatiota? Sohva, kirja ja joulumusiikki houkuttavat paljon enemmän :)

Iloa viikonloppuun!

Titta kirjoitti...

Mutta mahtuuko sulla mankeli kodinhoitohuoneeseen? Voihan hitsi, nyt mä menen heti mittailemaan meidän pöytää! Ja tämähän voisikin olla mun joululahjatoiveeni...

(Tämän täytyy olla joku lapsuuden trauma tai jotain, mutta vaikka olen jo vuosia aivan erinomaisesti selvinnyt elämässä ilman mankelia, niin mielestäni kuitenkin sitä tarvitsen!)

Joana kirjoitti...

Teija ja Lumiomena, puitteet oli kunnossa, mutta jotenkin me eksyttiinkin lasten kanssa kaupungille ja kotityöt ovat edelleen tekemättä. Nyt kyllä olisi kiva kellahtaa sohvalle sen kirjan kanssa... Voi meitä!

Titta, juu, mankeli mahtuu oikein hyvin. Meillä ei ole kodinhoitohuoneessa huuhteluallasta, joten siksi tilaa on "ruhtinaallisesti", heh! ; )

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Ah ja voi, kodinhoitohuone olisi ihana. Varsinkin, jos siellä olisi noin paljon kaikkea kivaa katsottavaa. Nyt meillä on kylppäri hautautunut pyykkivuoren alle ja saunakamarin iso kaappi pursuaa silitettävää...

Joana kirjoitti...

Eroqou, minua naurattaa tuo kommenttisi. Näkisitpä koko todellisuuden! ; )

Ilse kirjoitti...

Kyllä, kaikki keinot ovat käytettävissä kun on kyse niistä tylsimmistä kotitöistä. Siksi silitysmies. ;)