lauantai 20. marraskuuta 2010

Valmistautumista juhlaan


Meillä valmistaudutaan juhlaan. Esikoinen täyttää vuosia. Päivänsankari toivoi kinkkupiirakkaa ja suklaakakkua. Hänen juhlissaan meny taitaa aina olla sama.

Pikkusisko kaivoi juhlakengät kaapin uumenista. Sopivat somasti balleriinapukuun, jonka ohi emme pystyneet ruokaostoksilla kulkemaan. Pitäähän prinsessalta yksi tyllihelmainenkin keijukaispuku löytyä. Luulin jo, että olen tullut immuuniksi heräteostoille, onneksi ei sentään ollut aikuisten kokoja.

8 kommenttia:

S kirjoitti...

Meilläkin huomenna poitsun virallinen synttäripäivä ja kaverijuhlat. 4v tulee täyteen oikku-skorpparilla <3

Joana kirjoitti...

Meillä virallinen päivä on vasta alkuviikosta, mutta juhlitaan jo huomenna. Marraskuu olisi kovin ankea ilman näitä juhlapäiviä, joten pidetään lippu korkealla! Onnea sinnekin Jarna!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Päivänsankarilla taitaa olla ihailtavan vahva oma linja, mitä herkkutoiveisiin tulee. :) Paljon onnea sinne nyt juhlapäiväksi ja oikeaksi synttäriksi!

Meilläkin juhlitaan viikon kuluttua: Jouluyön synttärityttöni ottaa melkein kuukauden varaslähdön viisivuotispäiväänsä. Sain Tsekeistä ihania prinsessapiparkakkumuottejakin, joten tänään taitaa olla leipomistuokio luvassa. :)

Teidän pienimmällä on ihana vaaleanpunainen tyyli hallussaan!

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Minä taas nautin siitä tunteesta, ettei tarvitse järjestää lasten synttäreitä ennen elokuuta... kivoja juhlia ja hauskaa, mutta pikkuisen niistä saa aina stressiäkin aikaiseksi. Nyt voi sitten keskittyä lapsiasioissa miettimään lähinnä kevään uutta tulokasta ja kesäristiäisiä...

Ilse kirjoitti...

Hyviä juhlia teille ja onnittelut herkkukollega-sankarille! ;)

Olisihan se aika herkullista, jos teillä olisi samanlaiset keijuleningit tyttären kanssa....! Sinä olet niin näppärä, että voisit sellaisen surauttaa jonain iltapuhteena. :)

Joana kirjoitti...

Lumiomena, kiitos onnitteluista. Sankari on haaveillut puolet vuodesta suklaakakusta, joten pakkohan sellainen oli tehdä.

Meilläkin kaikki prinsessajutut ovat kovassa huudossa, joten kelpaisi varmasti täälläkin prinsessapiparit.

Eriqou,tiedän tunteen. Meillä seuraavia juhlia vietetään heti joulun jälkeen ensimmäisenä arkipäivänä, joten jonkinlainen juhlaähky tähän vuodenaikaan kyllä liittyy. Toisaalta synkin ja pimein vuodenaika menee kuin siivillä, kun elämä on yhtä juhlaa. Meillä esikoinen ei enää halunnut kaverisynttäreitä, joten helpolla päästiin..

Ilse, välitän onnittelut ja kiitän hänen puolestaan. Suklaakakku oli muuten siskosi reseptillä. Eräissä polttareissa sitä kymmenen vuotta sitten myöskin maisteltiin.

Kirsikka kirjoitti...

Sehän onkin hyvä kun lapsi tietää itse mitä haluaa, ei tarvitse äidin niin kovasti tarjoiluilla päätän vaivata ;) Ja mikä ihana pieni keijutyttö. Täällä asustelee nykyään neiti, jonka vaatteet vaihtuu tiuhaan tahtiin, enää ei äidin asuvalinnat miellytäkään joka kerta. Ja hameita ja mekkoja niiden olla pitää ;)

Joana kirjoitti...

Kirsikka, meilläkin vaihdetaan vaatteita siihen tahtiin, että välillä ajatuksiini on hiipinyt munalukko, jonka voisi viritellä vaatekaapin oveen. Mutta onneksi vain heikkoina hetkinä. Antaa toisen nauttia pukeutumisen ilosta! Terveisiä teidän neitokaisille!