sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Jäähyväiset"Ja lapset luiskahtelevat sen sivuilta omille teilleen, uusiin kertomuksiin ja maailman tuuliin. Jotkut jäävät kirjanmerkeiksi tai ihan oikeiksi saduiksi, toiset eivät tykkää tapahtumista ja keksivät itse parempia."
                                                                   (Kari Hotakainen: Lastenkirja)


Hei ystävät!

Moni tuttu on ihmetellyt, mitä Hiirulaisen majalle on tapahtunut, kun jokunen viikko sitten ovet sulkeutuivat yllättäin. Elämä jatkuu meillä entiseen malliin, mutta tämän blogin olen päättänyt nyt hyvästellä. Syy löytyy täältä.

Ensin ajattelin, etten enää ikinä aukaise tätä ovea, mutta samalla tulin surulliseksi siitä, että kovin tylysti jätin teidät vanhat lukijat koputtelemaan turhaan majan ovelle. Hiihtoloman alkajaiseksi päätin vähän siivoilla ja tomuttaa Hiirulaisen majan arkistoja, poistella tekstejä ja kuvia, jotka tuntuivat liian henkilökohtaisilta, mutta nämä loput jutut ajattelin jättää teidän lukijoiden iloksi näkymään. Meillä on ollut monta mukavaa yhteistä hetkeä!

Kiitoksia teille kaikille
ja ihanaa kevättä!

Terveisin
Joana-hiirulainen

Ps. Kuten osa teistä on jo huomannut, en ole lopettanut bloggaamista aivan tyystin. Kirja-aiheisia hiirenkorvia löytyy uudesta blogistani Hiirenkorvia ja muita merkintöjä. Tervetuloa tutustumaan!

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Näin minä vähän arvelinkin kun sattumoisin eksyin uuteen kirjablogiisi. Jospa sitä itsekin joskus vielä innostuisi enemmän lukemaan! Ihanaa kevättä ja muutenkin hyvää jatkoa koko perheelle :o)

Jaana kirjoitti...

Kiitos Kirsikka! Minä jään seurailemaan teidän puuhianne. Iloa!