perjantai 20. maaliskuuta 2009

Nyt se tuli!

Tätä kirjaa olen odottanut koko kevään ja kulkenut yhdessä ja samaisessa farkkutunikassa päivästä toiseen. Aikaisemminkin kirja on toki ollut saatavilla, mutta kielenä on ollut japani, joten selkeistä ompeluohjeista ei minulle olisi ollut hyötyä. Nyt kaikki ohjeet saatavilla suomeksi!
Mekko-ohjeita on vaikka kuinka paljon. Valitsisinkohan tilkkumekon, röyhelöisen tunikamekon, ruudullisen chemise-mekon, viittahihaisen pitsineuletunikan, mustakauluksisen mekon, shantung-juhlamekon, minimekon, pitsikoristeisen tunikan, niskalenkkiminimekon, pitsimekon, pellavamekon, jossa on kauniit kapeat laskokset, v-aukkoisen pitsimekon, leveäolkaimisen pitsimekon, halkiohihaisen tunikamekon, pyöreäkauluksisen mekon vai helpon hihattoman mekon? Tässä ei ollut edes vielä kaikki!
Ehkä tämän viikonlopun vain ihastelen kauniita kuvia!

7 kommenttia:

-TIINA- kirjoitti...

Kuulostaa kivalta! Onko siinä lasten mallejakin vai pelkästään aikuisille?

POMPOM kirjoitti...

Pakko tiedustella moista ihanuutta kirjastosta..Näyttää oikein hyvältä! :)

Joana kirjoitti...

Kirjassa on vaatteita vain aikuisille prinsessoille, kokohaitari ihanan runsas XS-L. Mekkojen ja tunikoiden lisäksi paljon myös erilaisia puseroita.

Yoshiko Tsukiori on tehnyt kaavakirjoja myös lapsille. Mikäli oikein muistan Ripaus Inkivääriä -blogista pääsee nettikauppaan, jossa myydään ainakin japaniksi olevia kirjoja. Suomennoksista en tiedä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kiitos vinkistä; lähden saman tien nettikirjakauppohin. Sulla on kiva blogi, sain vinkin yhteiseltä pohjoisen tutultamme M:lta!

Aurinkoisia kevätpäiviä teille!
Titta

Joana kirjoitti...

Kiitos Titta, mukavaa kevättä myös teille!

Jatkoksi vielä edelliseen kommenttiini, että koot ovat pieniä. XS on todella pieni teinikoko ja L vastaa ehkä Suomen M-kokoa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei. Pitääkö mun nyt tässä iässä opetella vielä ompelemaankin? Kutomista olen juuri harjoitellut, eikä sekään kovin letkeästi vielä suju... Onneksi on tuttuja, jotka osaavat.

Hyvää viikonloppua teille!

M

Joana kirjoitti...

Kiitos M! Leppoisaa viikonloppua teillekin! :)

Ompelukone on huollossa, joten tilkkutäkkiprojektikin on jäissä. Tilkkuja tosin olen leikkaillut jo paksut pinot. Kesäksi haluaisin kyllä mekon tehdä...