perjantai 27. marraskuuta 2009

Pikkujoulut

Lähdemme tänään mökille viettämään pikkuiseen saunatupaan pikkiriikkisiä pikkujouluja. Haemme pikkuisesta metsästä pikkuistakin pikkuisemman joulukuusen ja ripustamme pikkuisen joulukoristeitakin pienten lasten iloksi. Ehkäpä kuuntelemme pikkuisen  myös joululauluja...

Pikkuiseen juhlaan olemme varustautuneet isoin eväin. Mukaan pakkaamme kaksi kattilallista joulupuuroa sekä sämpylääkin suurempia suklaakuorrutteisia tuulihattuja. Näistäkin piti tulla pikkuisia herkkuja, mutta aina se mopo karkaa jossain vaiheessa. Onneksi meillä asuu suuria herkkusuita aika liuta!

12 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kuulostaa aivan ihanalta! Nauttikaa!

Anonyymi kirjoitti...

meilläkin myös pikkujoulut tänään.

mukavaa juhlaa teille!

Henska kirjoitti...

Ihania pikkuriusia pikkujouluja <3

Olivia kirjoitti...

Voi teidän pikkuiset pikkujoulut kuulostaa pikkuisen ihanilta!

Hanna kirjoitti...

Ihania pieniäsuuria askareita =D

Arja kirjoitti...

Mukavaa ja herkullista pikkujoulua!
Rentouttavaa viikonloppua myös:-)

-TIINA- kirjoitti...

Pikkuisen mukavia pikkujouluja teille!

Joana kirjoitti...

Mukavat juhlat olivat! Pieni muutos tosin jouduttiin tekemään ja viettämään pikkujoulut kotona. Onneksi meillä oli yksi pikkuinen joulukuusi "jemmassa" täällä kaupungissakin!

Titta kirjoitti...

No minä aattelin, kun olin jo eilen ehtinyt blogiasi pikkuisen kurkkaamaan, että pikkuisen myöhään olette mökille lähdössä, kun pikkuisen näkyi valoja!

Mutta olipas hyvä, kun joulupuurosta kirjoitit! Minä siitä innostuin niin, että aion huomenna tehdä. Mutta pikkuisen vaan, meillä se ei muistaakseni ole suosikkilistalla.

Rouva Nordman kirjoitti...

Oi! Oijoijoijoijoi!!! Täällä sataa vettä vain ja minä niin haluaisin löytää joulumieltä. Onneksi on tällaisia blogeja, niin kuin sinun on. Tuot joulun tunnelmaa!

Mari kirjoitti...

Pikkuisen kivalle kuulostavat pikkujoulut <3

Karita kirjoitti...

Tänään se alkaa, varsinainen joulun odotus, sillä olemmehan nyt kalenterinkin mukaan joulukuun puolella. Nopeasti tämä syksy onkin mennyt ja nyt on jo joulu aivan tuossa kulman takana. Vaikka ette mökille menneetkään, toivottavasti pikkujoulut sujuivat iloisissa merkeissä. Täällä 'etelässäkin' maisteltiin ensimmäiset glögit joulutorttujen kera. Hyvää oli!!