keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Elämää, onnea ja perunankuoripaistoksen ystäviä
Ihminen on sopeutuvaista sorttia. Viime viikon nääntynyt työäiti ei ole enää tällä viikolla tarvinnut päiväuniaan. Aamuherätykset eivät tosin ole herkkua vieläkään. Onneksi tyttö on nukkunut kolme viimeistä yötä omassa sängyssään, mikä oikeasti tuntuu pieneltä ihmeeltä! Meillä ei ole viimeisen kolmen vuoden aikana totuttu nukkumaan kokonaisia yöunia. Tähdet taitavat olla tällä hetkellä suotuisassa asennossa.

Onni suosi minua myös täällä (klik). Voitin arpajaisissa 979 sivua tarkasti harkittua lukemista. Kiitos Lumiomena! Sain Oatesin Haudankaivajan tyttären ja lisäksi paketista löytyi Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville ja vielä tanskalaisia paperinukkeja. Joku on täällä onnesta soikeana!


 Eilen ajattelin, miten ihanaa olisi, jos aurinko ilmestyisi taivaalle, ja heti aamulla maiseman täytti kirkkaus. Harmi, että kamera unohtui kotiin. No, illalla leikimme kuitenkin valokuvaajaa tyttären kanssa ja rakensimme vaatehuoneeseen valokuvaussalongin. Neiti oli assistentti ja minä napsin palkintokirjoista kuvia. Lisäksi objektiivin eteen pääsivät myös babyt:


Onnellista elämää loppuviikollekin! Pidetään peukkuja, että junat kulkevat. Pitäisi lähteä pikavisiitille Helsinkiin, ihanaa!

8 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Ihana hyvänmielen postaus! Ja mieletön arvontavoitto, onnea!

Joana kirjoitti...

Kiitos Teija! Aivan mielettömän ihana minustakin, olin onnekas!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

On mukava lukea paketin tuoneen sinulle iloa. Pidän kyllä itsekin molemmista kirjoista: Haudankaivajan tytär oli kaikesta rankkuudestaan huolimatta ehkä paras viime vuonna lukemani ulkomainen kirja. Perunankuoripaistos taas on jännä ja kiehtova omalla tavallaan. Kerrothan sitten aikanaan, mitä pidät sen rakenteesta.

Ihailen kekseliäisyyttäsi kuvaajana. Suloisia otoksia!

Hyvää matkaa Helsinkiin.

Ilse kirjoitti...

Onpa ihana kuulla, että arki alkaa sujua! Ja onnea voitosta!

Terveisiä kaikille!

Ilse kirjoitti...

Niin ja kivasti olet järkkäillyt tuota sivupalkkia ja linkittänyt jne. Vau!

Joana kirjoitti...

Lumiomena, odotan kovasti, että pääsen lukemaan. Kirjallista piiriä piti jo vähän aloitellakin. Lupaan kirjoittaa molemmista kirjoista, kunhan aika antaa myöten. Nykyään olen oppinut jo vähän himmailemaan..
Kiitos vielä sinulle! :)

Joana kirjoitti...

Ilse, se ensimmäinen työviikko on aina raskain. Töissä on ollut kivaa, mutta viime viikolla oli aina aivan puhki, kun saavuin kotiin. Jotenkin se kellotettu elämänrytmi taas yllätti.

Juu, tein vähän kokeilumielessä linkityksiä. Jotenkin tuo kotielämä on ollut nyt niin hiljaista, että ajattelin nostaa vähän vanhoja asioita pinnalle.Terkkuja sinnekin!

Hanna / Kirjainten virrassa kirjoitti...

Ihan mielettömän upea palkinto!!!