lauantai 15. tammikuuta 2011

Hei!Pää on täynnä työajatuksia. Aamuisin kello soi 6.30, tassuttelen keittiöön ja lataan kahvinkeittimen. Siitä se päivä sitten alkaa. Päiväkodin kautta töihin ja iltapäivällä samaa reittiä takaisin. Ruoan jälkeen voisin ryömiä jo yöunille, mutta oikeaan iltaan täytyy pärjätä vain päivänokosten turvin. Onneksi televisiosta tulee Pikku Kakkonen!

Ikuisuudelta tuntuneen työviikon jälkeen suuntasin perjantaina vaatekauppaan. Aira Samulinhan se taisi joskus sanoa sen suuren viisauden, että kauniit vaatteet eivät ole turhamaisuutta vaan mielenterveyden hoitamista. Olen samaa mieltä! Ensi viikolla on jälleen ilo herätä aamulla töihin.

On tämä uusi elämä erilaista. Milloin käydään jumpassa tai luetaan kirjaa? Ehkäpä sitten kesälomalla!

***

Ps. Esikoinen ihmetteli vaatehankintojani. Valkoisesta pompulahupparista hän totesi: "Et kai sä meinaa toi kylpytakki päällä lähteä töihin?"

9 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Ottaa varmasti aikansa, että uusi elämä asettuu uomiinsa ja sitä huomaa, ettei olekaan niin väsynyt ja toisaalta alkaa löytyäkin aikaa vaikka lukea vähän tai tehdä jotain muuta mukavaa, ihan omaa juttua! Onneksi menemme kevättä kohti ja valon määrä lisääntyy!

Ihania vaatteita näkyy kuvassa. Ja vai että aamutakissa ;) No, esikoiseni totesi eilen kun näki Putouksen jo kuuluisaksi nousseen "munamiehen"; että " ÄITI, sulla on samanlaiset kengät kuin munamiehellä!!"...No juu, esikoisen mielestä omat tavalliset tylsät valkoiset, pehmeät lättänät aamutossuni näyttivät samanlaisilta ;)

Mari kirjoitti...

Oi, tuo olikin osuvasti sanottu, kauniit vaatteet piristävät aina ja vallankin jos onnistuu löytämään juuri itsensä näköistä- vaikka se olisikin sellainen kylpytakin näköinen ;) hih!

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

Teija kirjoitti...

:DDD Kylpytakki, no hahhaa!

Joo, niin nopeesti se työviikko menee. Siskolle just marmatin, että eihän tässä ehdi tehdä mitään "itselle", kun aika menee töissä ja sitten perhettä illat passatessa=päivälliset, iltapalat, järjestelyt ja pyykinpesut.. Mutta kaipa ne on nyt nää ruuhkavuodet sitten :)

Iloa sunnuntaihisi kuitenkin!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Että kylpytakki? Ei, vaan kaunis tunika, tosi ihana. :) Minulla on samanlaisia pompuloita kaulahuivissani ja Joulutyttöni kutsuu niitä lumipalloiksi.

Tulin kertomaan, että voitit blogini kaksivuotisarpajaisisissa. :) Onnittelut! Lähetäthän minulle sähköpostia lumi.omena AT yahoo.com.

Joana kirjoitti...

Susa, totta! Nyt vielä elämän rytmi vähän kateissa. Tänään onneksi ennätin jo vähän lukeakin ja ihania sanoja kirjasta löytyikin.

Meilläkin katsotaan Putousta ja onhan se munamies ihan ykkönen. Uskomattoman hienosti muuten lauloi eilen.

Marina, meillä on onneksi 12-vuotiaan kanssa vähän erilainen vaatemaku. Toisaalta harmi, sillä esim. kengännumero meillä on tällä hetkellä aivan sama ja voisin kerrankin hyödyntää tilannetta, mutta herra käyttää vain skeittikenkiä ja niistä ei paljon "perinnöksi" jää.

Teija, itse yritän himmailla ja kiertää ruuhkat, mutta miten sitä aikaa jää silti niin vähän. No, eipä ole tekemisen puutetta.

Lumiomena,ihana uutinen! Olikohan enne, kun tuon lumiomenan kuvan tuohon postaukseen laitoin? Ajattelin silloin sinua!

Kirsikka kirjoitti...

Suloisia pompuloita! Apua, kuinkahan sitä itse taas sitten joskus selviää noin aikaisin ylös sängystä. Lyhennetyt työpäivät tai työviikko olisi aivan mahtava juttu.

Joana kirjoitti...

Kirsikka, täälläkin ollaan kovasti aamu-unisia ja herääminen ottaa koville.

Suosittelen lyhennettyä työaikaa tms. Meillä vedettiin syksy vielä osittaisella hoitovapaalla niin, että kävin töissä vain kolmena päivänä viikossa. Tuntui oikein hyvältä ratkaisulta. Aikaa ja energiaa jäi sopivasti kaikkeen muuhunkin puuhaan.

Titta kirjoitti...

Ennen kuin luin tekstisi, ihastelin kuvista uusia verhojasi! Mutta sitten ne paljastuivatkin "kylpytakiksi" ja... paidaksi? Olisivat kyllä mun mielestä ihan hienot pompulat ikkunassakin!

Joana kirjoitti...

Hyvä idea Titta. Pompulanauhaa myydään muuten kangaskaupassa, joten siitä vaan sitten ompelupuuhiin. Niin ja kylpytakki päällä sitä tänään sitten töihin mentiin. Selässä luki vielä "Lucky in love", joten eihän tuollaisessa vaatteessa voi olla kuin hymyssä suin. Tällainen hassu minä välillä olen..