maanantai 2. helmikuuta 2009

IHANA AURINKO!

Helmikuu tuo yleensä tullessaan valon, kirkkaan ja häikäisevän, ihanan! Posti toi meille paketin, joka oli myöskin tulvillaan auringon voimaa. Ihania pieniä kesävaatteita. Viimeisen vuoden ajan meillä on suosittu vain ja ainoastaan vaaleanpunaista ja vaaleanpunaista. Nyt paketista löytyi keltaista ja jopa sinistä. Aikansa kutakin, niinhän sitä sanotaan!
Tämä vuorillinen puuvillamekko on oma suosikkini. Tilasin myös saman sarjan isolippaisen lakin, mutta se ei vielä saapunut. Olisipa jo kesä!!!

7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Oi ihana aurinko! Niin kuvassa valoa antamassa kuin tuossa mekossa värinä, niin pirteä auringonkeltainen. Sama juttu muuten meillä, että vaaleanpunainen on ollut aina ihan ykkösjuttu, mutta välillä voisi kokeilla vaikka pirteää keltaista. Itse ostin juuri raikkaan vihreissä sävyissä olevan kevyttakin tyttärelle ja ensin tuli vähän kommenttia tyttäreltä väristä, mutta eilen jo piti päällään ja näyttipä tosi raikkaalta vihreäkin ;-)

Titta kirjoitti...

Ihania!!!

Joana kirjoitti...

Eikös vaan Titta! :)

Sari, oma lempivärini on ehdottomasti kuitenkin tuo pinkki. Meillä kasvaa pihassa pinkkejä pioneitakin...

Inka kirjoitti...

Eikös vaan alakin mieli halajamaan keltaista kun kevättä odottaa? Ihana aurinko, ihana keltainen. Kohta on kevät :)

Joana kirjoitti...

On se jännä, miten omissa vaatevalinnoissakin huomaa kaipuun tiettyyn väriin eri vuodenaikoina. Keltaista ei kyllä omasta kaapistani löydy, mutta nyt tekisi terää joku hento vihreä, ainakin ripaus sellaista...

*Mirva* kirjoitti...

Hei!
Onpa todella nätti mekko!
Saanko udella mistä olet sen tilannut?
Kiva blogi sinulla ja ihania kuvia.Olen jonkun toisen blogin kautta sivuillesi eksynyt.En edes muista mistä,mutta aina välillä olen käynyt sala nuuskimassa.
:)
T:Maaret_h

Joana kirjoitti...

Hei Maaret,

kiitoksia ihanasta palautteesta.

Mekko on amerikkalaisen Gymboreen. Olen kovasti tykästynyt valmistajan vaatteisiin, ovat laadukkaita ja niissä on paljon kivoja yksityiskohtia.