tiistai 17. helmikuuta 2009

Pulla päivässä pitää luut piilossa

Nukuimme tänään lahjakkaasti pommiin.

Mies oli tarkoituksella laittanut kellon soimaan normaalia myöhemmin, joten kukaan ei ollutkaan aamulla herättämässä esikoista kouluun. Heräsimme kaikki 13 minuuttia vaille kahdeksan ja kaikesta huolimatta poika ehti syödä (epä)terveellisen aamupalan ja selviytyi musiikkitunnille tasan kahdeksaksi. Äiti tosin ennätti tuona aikana hajottaa isän auton lämmityssysteemit, kun unohti irrottaa auton lämpöpiuhasta (jälleen kerran). Onneksi poika kuitenkin ehti kouluun.

Päivällä äiti sai pojan hammaslääkäriltä postia. Olimme unohtaneet oikojakäynnin. Todellisuudessa olin merkinnyt ajan kalenteriin väärälle viikolle, kiva, kiva!

Lupaava alku päivälle.

Iltapäivällä onni onneksi kääntyi. Pelastajina toimivat mukavat päiväkahvivieraat! Pulliakin leivoimme. Päivän saldo jäi sittenkin plussalle.

5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kuulostaa ihan maanantai-aamulta... Joskus vaan mikään ei toimi ;-) Onneksi sentään pullat onnistuivat ja näyttävät kyllä tosi herkullisilta! Nam!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei...! Ja kenenkään hermot eivät kiristyneet, eiväthän? :)

Täällä on paistettu vohveleita ja käväisty välillä töissäkin. Vieraat lähtevät huomenna. Pianhan on omankin loman vuoro!

M

Nirppanokka kirjoitti...

Loppu hyvin kaikki hyvin. Kylläpäs alkoi tekemään mieli pullaa... mmmm...

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Olipas vauhdikas aamu. Ovatpa herkullisen näköisiä pullia! Kohtahan on laskiainen saa pullia kera kermavaahdon!

Titta kirjoitti...

VAHVASTI plussalla täälläkin!

Joskus pitää kyllä päästä rauhassa katselemaan niitä sinun kirjoja ja lehtiä ja huokailemaan... :)