tiistai 10. helmikuuta 2009

Pienelle Prinsessalle

Tänään on taas harvinainen päivä. Pääsemme pienelle prinsessalle kylään. Tammineidillä ikää yksi kuukausi, joten takuuvarmaa vauvantuoksua luvassa. Ihanaa!

Tuliaiskassikin on jo valmiiksi pakattu, ollut itse asiassa jo pari viikkoa. Sisällä pientä ja tarpeellista!

***


Tämän meidän prinsessan silmä ei ole kunnossa avausoperaatiosta huolimatta! Lääkäkuurin loputtua sama vaiva ilmaantui taas, harmillista. Kyynelkanava on ilmeisesti tukkeutunut uudestaan ja silmä vuotaa jatkuvasti. No, eipä sitten mennä uimahalliin vieläkään, käyhän se niinkin. Olemme itse vaivaan niin tottuneita, että se ei juuri elämää haittaa. Ihmiset järestään vain tulevat turuilla ja toreilla jutustelemaan neitokaiselle, kun luulevat, että surun kyynelet valuvat pitkin poskia.. No ei sekään meitä oikeasti haittaa.

Tällaistahan tämä elämä on. Kaiken ei tarvitse olla täydellistä ja silti elämä on ihanaa.

3 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Ihana kassi! Itse tein muuten samasta kankaasta myös kassin viime kesänä. Laitoin siihen vuoreksi sellaista valkovaaleanpunavihreäraidallista kangasta ja voi kääntää tarvittaessa. Tilkkupeittoprojekti pitäisi myös polkaista käyntiin,mutta tänään päätinkin että teen tilkkutäkkipussilakanat peiton sijaan.

Sari kirjoitti...

Onpa soma kassi valmiina odottamassa ;-) Pinkkiä ja palloja, aivan ihana kuosi!

Ikäviä nuo lasten silmäoireilut. Meillä neiti kärsii ajoittain sitkeästä silmätulehduksesta ja on kyllä aika riesa, mutta onneksi parannettavissa. Toivottavasti jo pian silmä paranee ja pääsette uimaan!

Mukavaa ystävänpäiväviikkoa sinulle!

Hallatar kirjoitti...

Söpönen kuva pikkuisestasi. =)

Ihania kuvia muutenkin ja mukavia tarinoita. =)