maanantai 30. maaliskuuta 2009

Päivä niityllä ja hänen varasilmänsä

Näitä meillä riittää! Tämän hetken suosikkini on Hänen hymynsä, hillitty vaihtoehto Sinä vierelläni, tosi pinkkiin fiilikseen Päivä niityllä, eniten punaista sisältävät Kevätmorsian ja Villiruusu.

Olen aina käyttänyt Lumenen huulipunia. Tuotteet ovat edullisia, värit sopivan heleitä vaalealle ihmiselle ja hylsyjen nimet ovat houkuttelevia: Juhlan hurmaa, Olen onnellinen, Ikuinen muisto...

En osaa käyttää huulirasvaa, mutta huulipuna käy samaan tarkoitukseen ja sitä käytänkin varmasti joka päivä.3,5-vuotiaamme ihmettelee usein, kun laitan ripsiväriä. Sanon aina, että laitan itselleni silmät päähän. Viikonloppuna hän avuliaasti askarteli minulle varasilmät. Voin käyttää näitä niinä päivinä, kun en jaksa heilutella ripsiväriharjaa. Kätevää, vai mitä!Tilkkuprojektinikin edistyy. Tilkkuja on mallailtu ja pinottu sopivaan järjestykseen. Suurin työ alkaa siis (toivottavasti) olla jo takana. Harmi, että voin ottaa ompelukoneen niin harvoin esille.
Nämä tilkut tulevat nuoremman pojan peittoon. Toivottavasti vaaleanpunaiset kukkaset kelpaavat. Hän itse toivoi kyllä hämähäkkimiehiä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hämähäkkimiehiä, niinpä tietysti! :)

Ai että tulee kaunista. Pianhan voit nostaa koneen ulos ja hurruutella siellä tilkkupeittoasi...? :)

Ajatella, minä taas en ole käyttänyt huulipunaa varmaan kuuteen vuoteen, en edes juhlissa. (Katso vaikka keskimmäisenne ristiäiskuvia! :)) Jotenkin vain se jäi, ja nyt ei osaa enää ajatellakaan laittavansa. Rasvaa sen sijaan kyllä, aina. Nuo Lumenen punien nimet ovat kyllä hienosti keksittyjä - mistä lie saavat ideansa?

M

Titta kirjoitti...

Hyvä merkki, se on se yksi ja ainoa, johon minäkin luotan! Meillä vaan on lapset vaatteineen punajäljissä, jos äiti laittaa huulipunaa eli huulirasvaan on pitänyt siirtyä. Usein otan punan takin taskuun lisätäkseni sitä vasta sitten, kun on hyvästisuukot vaihdettu, mutta niinpä vaan olen melkein yhtä usein sen sieltä käyttämättömänä löytänyt, kun olen taas seuraavan kerran ollut lähdössä jonnekin.

Ja silmien meikkaaminen kuulemma tekee "raikkaat silmät" - ihanaa, että ei huonosti nukuttujen öiden jälkeinen uurastus mene hukkaan! :)

Tilkkutäkki näyttää jo ihan täkiltä! Ihanat värit ja kuosit kertakaikkiaan!

Sari kirjoitti...

Kesti hetken, että hoksasin, mitä ensimmäisessä kuvassa oli. Ajattelin heti, että ovat jotain ihania kankaanvärjäysnappeja, mutta hih, olivatkin Lumenen huulipunia... Aika hauska oivallut nuo varasilmät ;-) Ja tilkkutäkistä tulee aivan ihana. Tosi kauniita kankaita olet kyllä löytänyt!

POMPOM kirjoitti...

Kurja äiti, kun ei hämähäkkimiehiä laita tilkkupeittoon ;D