tiistai 17. marraskuuta 2009

Potilas

Rokotukset ovat joskus keljuja. Aamulla haettu sikainfluenssapiikki nostatti illalla yhtäkkiä hirmuisen kuumeen, pahimmillaan lukema hipoi 40 astetta. Yö oli kovin levoton, vaikka lääke onneksi laski kuumeen inhimillisiin lukemiin. Nukkumisesta ei aamuyöstä tahtonut tulla mitään, joten kellon tikittäessä neljää, me katselimme olohuoneessa piirrettyjä. Minä taisin kyllä ajoittain katsella myös unia.

Aamulla potilas heräsi virkeänä kuin pieni västäräkki. Samaa ei voi sanoa meistä muista, toiset kun vielä joutuivat raahautumaan töihin ja kouluun...

Seuraava "potilas" rokotetaan näillä näkymin perjantaina. Onneksi lauantai on vapaapäivä!

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Olipas kurja vaikutus piikillä! Kumma juttu, miten tuokin on niin yksilöllistä. Meillä kummatkin tytöt ovat saaneet piikin ja ainoa reaktio oli, että rokotuskohta oli jonkin aikaa kipeä. Helpolla siis päästiin. Toivottavasti teilläkin muut tapaukset ovat helpompia! :)

Henska kirjoitti...

Kurjaa, että toinen tuli noin kipeäksi. Onneksi tuo rokotuksesta johtuva kuume menee melkein yhtä nopeasti ohi kuin on alkanutkin!

Miia kirjoitti...

Meillä torstaina molemmat lapset. Voi teidän pientä potilasta, onneksi aamulla jo niin virkeänä. Meillä yöt jo muutenkin niin levottomia, että toivottavasti rokotus menisi pienillä oireilla ohi ja säästäisi lapset varsinaiselta taudilta. Hyvää vointia sinne!

melkoelli kirjoitti...

Voi pientä... =/

Linda kirjoitti...

Voi pientä! Jaksamista sinne isoille ja pienille!

Titta kirjoitti...

Voi, miten kurjat seuraukset rokotuksesta! Toivottavasti seuraavat menevät pienemmillä vaivoilla ja tauti pysyy loitolla!

Meillä pienemmästä ei jälkeenpäin huomannut oikeastaan mitään, isommalla oli vähän päänsärkyä ja jonkinlaisia flunssaoireita. Koska olen tämän taudin suhteen aivan paniikissa, olemme viettäneet vapaaehtoista karanteenia jo viikon ajan. Ensi viikolla on aikomus palata ihmisten ilmoille!

Arja kirjoitti...

Voi surku :-(
Pikaista paranemista potilaalle ja jaksamista äitille !

Sari kirjoitti...

No voihan nenä! Toivottavasti pieni potilas voi jo paremmin ja seuraavien kohdalla rokotus ei aiheuta samaa kuumeilua. Jaksamisia sinne!

vanamo kirjoitti...

No voi itku. Näinkin voi joskus käydä. Saattoikohan olla jotain muuta tautia alla. Yleensä rokotukset nostavat vain pienen kuumeen... Niin tai näin ikävää kuitenkin. Meidän perheen ensimmäiset possupiikit siirtyivät rokotepulan takia tältä viikolta ensi viikolle...Jaksamista sinne.