sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Neljäs adventti


Meillä alkaa keskiviikkona joululoma! Sitä ennen pitäisi vielä pusertaa kaksi täyttä työpäivää. Onneksi lasten lahjat on jo paketoitu, joulukuusi odottaa terassilla ja kinkku vai kalkkuna -puntaroinnissakin ollaan jo loppusuoralla.

Tänään sytytimme neljännen adventtikynttilän ja mutustelimme aamiaiseksi ihanaista lahjaleipää ja jouluomenoita. Minä en muuta joulupöytään kaipaisikaan! (Ehkä kuitenkin myös rosollia ja vaaleanpunaista kermavaahtoa, kylmäsavu- ja graavilohta, sienisalaattia ja niitä Fazerin Vihreitä kuulia, nam...)

Tunnelmallista joulunalusviikkoa!

7 kommenttia:

Sari. kirjoitti...

Ihana postaus <3 (Kaikkihan nämä ovat!)

Ja voih, sienisalaatti, täytyykin muistaa kysyä meidän jouluruokatirehtööriltä, että onhan hän muistanut sienisalaatin... :) Kiitos muistutuksesta!

Ihanaa alkavaa Jouluviikkoa sinne teillekin, halauksia!

Joana kirjoitti...

Kiitos Sari! : )

-TIINA- kirjoitti...

Ai vitsi, sienisalaatti! Mä olin unohtaa sen kokonaan ;) Meillä lapset odottaa niin kovasti loman alkua ja ennen kaikkea aattoa!

Ilse kirjoitti...

Kyllä, ilman vaaleanpunaista kermavaahtoa joulu ei ole mitään. :)

Nuo omenasi ovat kyllä mainioita. Ja kollaasi niin kaunis!

Suloista joulunodotusta teille kaikille sinne!

Esmeralda kirjoitti...

Kaunista! Ihana kollaasi.
Ihanaa alkavaa jouluviikkoa sinulle!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Suloinen, lämmintunnelmainen kollaasi. Leipä ja omenat ovat minunkin herkkuani, samoin kalat ja oman äitini leipomat karjalanpiirakat. Me suuntaamme jouluksi Pohjois-Savoon ja joulutunnelma on vallannut mielen jo aikaa sitten.

Vihreät kuulat... Oma joulumakeiseni on ehdottomasti suklaa (mikään ei voita jouluyön, suklaan ja hyvän kirjan liittoa), mutta mieheni syö jouluisin yli kilon Vihreitä kuulia!

Valoisaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi, Joana ♥

Kirsikka kirjoitti...

Joo se vaaleanpunainen kermavaahto on oltava ;) Minä taidan enemmän kallistua niiden jälkiruokien ja makeiden herkkujen puolella, vaikka maistuvathan toki muutkin. Ja vihreitä kuulia, kiitos muistutuksesta!