sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Päiväunien aikaan

Päiväunet ovat meidän perheen pyhä asia. Itsekin olen vannoutunut päivätorkkuja, mutta vuoteen en juurikaan ole päiväunia ottanut. Nuorin nukkuu ulkosalla, joten vahtihommien takia en uskalla itseäni sohvalle oikaista. Vaipuisin ihanaan ja syvään uneen uskomattoman nopeasti.

Päiväunien aikaan on aikaa puuhastella kaikkea mukavaa. Juoda päiväkahvit, istua hetkinen koneen äärellä... Tänään kaivoin esiin kangasaarteita. Jotain keväistä olisi tarkoitus tehdä, mutta ei vielä sitä tilkkupeittoa kuitenkaan...

7 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Ihania pallokankaita! Minulla samat hommat menossa,eilen ompelin pellavasta sydämiä...yöllä:)
Ajattelin ommella suksipussit ja tuoleihin huput...ainakin,ja jotain muuta!
Suksipusseihin ompelen lasten nimet kiinni,niin eipä mene sekaisin koulussa eikä eskarissa.
Mukavaa sunnuntaita ja inspiraatioita sinne sinulle lähettelen!!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kuoseja! Mitähän noista syntyy? (Ja ruusutkin ihan oikean värisiä!)

Täällä pyryä ja pakkasta mutta muuten kaikki ok - työtkin tältä osin (=helmikuun osuus näistä) tehty, eli senkin puolesta pitäisi helpottaa.

Ja huomenna VapaaPäivä!!!

M

Joana kirjoitti...

Hyvä idea tuo suksipussi Anu, pienille voisikin sellaisen ommella. Millaisesta kankaasta ajattelit tehdä?

M - opettelen käyttämään uutta kameraa, tosin järjestelmästä en luovu koskaan! Nämä viime aikojen kuvat ovat pienellä Ixuksella, ihmisten kuvat ok, mutta muut kohteet tuntuvat vaikeilta. En osaa tarkentaa oikein... Ihan kätevä käsilaukkukamera, vaikka oikeat kuvat otetaan sitten aidolla.

Nautinnollista vapaapäivää täältä vesi- ja räntätihkusta toivotellen!

Anu kirjoitti...

No huomenia alkaneelle viikolle!
Suksipusseista ajattelin ihan omannäköisiä (siis lasten...)eli tytölle pellavaa ja roosalla+valkoisella oma nimi.Pienin ei vielä tuollaista tarvi,mutta tuo isoin tarvii,ja siihen tulee luultavasti pellavasta myös pussi,ruskealla ja vaaleansinisellä kirjaimet.Siis leikkaan kirjaimet kankaasta ja ompelen ne sivuun,en huolittele,vaan saavat olla sellaiset rispaantuneen näköiset.Ja tarranauhaa sulkemiseen osalle matkaa,sekä kantokahvat.
Jos saan ne pikapuoliin valmiiksi,niin pistän kuvaa blogiini,ok?

Joana kirjoitti...

Kiva, odotan innolla!!!

Anu kirjoitti...

Hiiriemo hei,jätän oman blogin nyt joko kokonaan tai hetkeksi,joten kaipaamiasi kuvia ei ilmesty blogiini.Täytyy keskittyä siihen mikä tuntuu mukavalta eikä kurjalta.
Ihanaa keväänodotusta sinne teille!

Joana kirjoitti...

Näinän se on! Asiat tärkeysjärjestykseen. Toivottavasti pääset kuitenkin silloin tällöin piipahtamaan täällä hiiriemon majassa.

Mukavaa keväänjatkoa!