perjantai 27. helmikuuta 2009

Uusi sänky - taas!

Ison pojan huoneeseen tilattu parvisänky saapui eilen. Nyt meillä on sänkyjä seitsemän neljän huoneen ja keittiön asunnossamme; kahdeksas sänky meni onneksi myyntiin ja kaupaksikin.

Ensimmäisen kuvan jatkettavasta lastensängystä en haluaisi kuitenkaan luopua, vaikka se onkin tällä hetkellä vailla nukkujaa. Raahasin sängyn olohuoneeseen ja siinä se saa nyt nököttää siihen asti, kunnes se kuljetetaan kesäkäyttöön mökille (jota tosin ei ole vielä olemassakaan). Videokaapin ovi ei mahdu kyllä aukeamaan, mutta kuka niitä videoita nyt ehtisi katselemaan.
Lomaviikon kiireiden keskellä olen aloitellut tilkkutäkkiurakkaa. Ensimmäiset kankaat (siniset) on ostettu ja paljon tarvitaan vielä lisää. Kuoseja pähkäilin keittiöpyyhkeiden avulla. Hitaasti hyvää tulee!
Tässä ison pojan uusi sänky. Nyt huoneeseen pitäisi vielä kehitellä kivat verhot. Onko ideoita? Lattialla on pyöreä valkoinen matto, yhdellä seinällä Lundiaa (harkitsen maalaamista valkoiseksi) sekä oviseinällä kiinteät valkoiset vaatekaapit. Pöytätason alle voisi hankkia myös säilytyskalusteen, ehkäpä Ratian Saaristo-laatikoita... Huone saisi olla kuitenkin aika moderni.

Poika itse on mummolassa lomalla, joten vanhemmilla on hyvää aikaa suunnitella...

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

On siinä sänky poikineen... Ja tuo tilkkutäkkiprojektisi näyttää lupaavalta, jo noista tilkkunäytteistä päätellen ;-) Mukavaa viikonloppua!

Titta kirjoitti...

Hyvän näköistä! Tuosta tilkkutäkistä tulee vielä aivan ihana!

Ja parvisänkykin on kivan näköinen. Siinä varmasti nukuttaa hyvin. Tuo valkoinen tuoli muuten tekee tuohon kuvaan ihan jotenkin erilaisen, modernimman tyylisen, ilmeen kuin mitä teillä muuten on.

-TIINA- kirjoitti...

Jostain eksyin blogiisi... Kivan näköinen paikka : ) Meillä olisi myös parven osto edessä...saanko kysyä kenen tuo malli on?

Joana kirjoitti...

Hei PrinsessaTrio! Mukava saada uusia vieraita!

Parven valmistajaa en tiedä, mutta se on kotimainen avainlipputuote (ks. esim. kalustekauppa.com).

Aika suppeilta tuntuivat parvivalikoimat tässä maassa.