keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Huhtikuu ja vedenpaisumus

Elämä tuntuu taas kovin värikkäältä. Lieneekö aprillipilaa, mutta poika viettää huomenna koulusta vapaapäivää kantaen kuravettä. Pihaamme on ilmestynyt pääsiäisen kunniaksi keltainen Nooan arkki, jota poika jo tänään yritti pelastaa kuivalle maalle. Vesi hipoo jo pahoin leikkimökin lattiaa ja uutta vettä tulee koko ajan tilalle, vaikka kuinka yritämme lapioida ja lapioida ja lapioida.

Osaako joku aprillipäivän kunniaksi lohduttaa ja kertoa, miten vaihdetaan mökkiin lattia, jonka päälle mökki on rakennettu? Että tällaisia pääsiäistouhuja meillä...

7 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Vedenpaisumis ei ole ollenkaan mukava juttu. Kunpa se olisikin aprillipilaa! Tsemppiä teille. Koska suuntaamme huomenna koko perheen voimin pääsiäislomalle, toivottelen kaikesta huolimatta oikein hyvää pääsiäisen aikaa!

Ilona kirjoitti...

Kauniin keväisiä kuvia olet ottanut!

Vedenpaisumuksen tuhoihin en osaa valitettavasti antaa neuvoa...

Meidän kerrostalon pihalle on myös muodostunut järvi, jossa lapset uivat:( Minä yritin juuri tänään äyskäröidä sitä tyhjäksi Nemo-ämpärillä...aika laihoin tuloksin...

Kirsikka kirjoitti...

Onpas ihanan pirtsakoita kuvia! Vedenpaisumus ei kiva juttu ollenkaan. Minäkin kauhulla odotan mikä lampi meidän takapihalle muodostuu...ja koska se sitten kuivuu. Olisi niin ihana päästä mahdollisimman pian omalle pihalle touhuamaan lasten kanssa (talvella siellä ei oleilla ollenkaan, kun käynti naapurin pihan poikki ei onnistu).

Arja kirjoitti...

Tympeää kun siellä vedenpaisumus!Nyt mahtaa tulvia monessakin paikkaa... kun lumi alkaa kunnolla sulamaan:-(((
Mukavaa torstaita kumminkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ompas kaunis keltainen viltti.
Mulla on taas värinälkä,pitäs selvästi tehdä joku tolkuttoman värikäs tilkkupeitto.
Voi hyvin,iloista pääsiäisen aikaa!

Ilse kirjoitti...

Heips,

me hankittiin sellainen pumppu, kun liiteri ui joka kevät... Sillä siirretään vettä rantaan päin. Lattia on kastunut moneen kertaan mutta kuivuu aina ihan itsekseeen, kai.

Jospa olisi niin lämmin, että tulva häviäisi haihtumallakin?

Terkut täältä!

Saara kirjoitti...

Voi harmi! :(
Voisinpa sanoakkin tähän et aprillia! Toivottavasti saatte pelastettua leikkimökin lattian. :)
Ja Hyvää Pääsiäistä!