keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kevättä rinnassa

Räknätty on ja suunniteltu. Mårbacka Farbror Harald, tähkälaventeli ja Emma från Bengtsbo...

Lupaavat magnolian menestyvän jopa kolmosvyöhykkeellä. Uskaltaisinkohan edes haaveilla? KYLLÄ, sehän näiden kuvastojen tarkoitus minulle on. En tiedä sitten, muistanko lähettää tilauslomakkeen...

Pääsiäiseksi haen aivan varmasti taimikaupasta ne ensimmäiset orvokit, vaaleanpunaisia ajattelin hankkia tänäkin vuonna.

8 kommenttia:

Ilse kirjoitti...

Nuo nimetkin jo yksin ovat niin kauniita...

Roikkuuko tuossa pääsiäismuna jo? Kai sekin juhla pian tulee, vaikka normaali vuodenkierto onkin täällä ihan sekaisin. ;)

Ihana kuppi, ihania haaveita.

pioni kirjoitti...

Vaaleanpunaiset orvokit kuulostavat aivan ihanilta. Mulla on yleensä liloja, mutta hankin kyllä tänä vuonna noita vaaleanpunaisia jos vaan löydän.

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Orvokit hienoja, kestää -7° C

Teija kirjoitti...

Orvokit! Apua, nytkö jo! Mutta nyt kun tarkemmin aattelen, niin viime vuonna minäkin laitoin ne Oskarin synttäreiksi, eli 4.4.. :)

Täytyykin koettaa hankkia jostakin vaaleanpunaisia, kuulostaa söpöltä!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Samankaltaisten kuvastojen parissa olen minäkin viettänyt iltojani. Magnolia olisi melkein liian ihana! Luin, että sen voisi kasvattaa myös ruukussa, koska se ei talvehdi kovin hyvin. Toistaiseksi tyydyin ostamaan taas lisää siemeniä istutettavaksi, nyt mm. laventelia :)

Lena kirjoitti...

Ihania haaveita! Magnolia olisi kyllä upea... Vaaleanpunaisia orvokkeja ottaisin tännekin, mutta ulkoruukut ovat vielä paksun lumikerroksen alla. Saa nähdä millaisessa kunnossa sieltä paljastuvat....
/Lena

Tiina kirjoitti...

Magnoliat on maailman kauneimpia puita.Ostaa rusauta ja laita ruukkuun kasvamaan,talveta viileässä paikassa,niin hyvä tulee:).Mun ruukkumagnolia on viime keväältä ja kukki tammikuussa tasan yhden kukan verran:).
Kiva blogi sinulla.

Titta kirjoitti...

Kääks. Yksi siemenluettelo taitaa olla vieläkin meillä! Tulossa on - paitsi että mihinkäs minä sen laitoinkaan...?